ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
22° Λευκωσία,
16 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Παντελίδης: «Κάποια πράγματα δεν ήταν ίδια και για τις δυο ομάδες»

Δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΛ

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ, και γνώρισε την ήττα απ’ την Ανόρθωση στο «Παπαδόπουλος». Εμφανώς απογοητευμένος ο Σάββας Παντελίδης, μίλησε για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εκφράζοντας την ίδια στιγμή εμμέσως παράπονα.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Από την αρχή του παιχνιδιού είχαμε στόχο να μην γυρίσουμε πίσω, να διεκδικήσουμε πράγματα και μέχρι την αλλαγή του Μεντόγεβιτς και μέχρι ο Παπαφώτης να μπει καλά στο ματς ήμασταν αρκετά καλά στο γήπεδο. Εκεί είχαμε ένα διάστημα που μας πίεσαν χωρίς όμως να απειληθούμε ουσιαστικά ιδιαίτερα.

Η αντίδραση μας μετά το γκολ και ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο θεωρώ ήταν η καλύτερη μέχρι τώρα στα παιχνίδια μας αλλά συνέβη αυτό στο τέλος και ουσιαστικά χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο β’ μέρος χάσαμε το ματς. Δεν έχω παράπονα από την προσπάθεια παρότι κάναμε λάθη που είναι δεδομένα σε ένα παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να πάρουμε πράγματα, δεν τα καταφέραμε αλλά σίγουρα και οι συνθήκες… κάποια πράγματα που έγιναν στο παιχνίδι δεν ήταν ακριβώς και για τους δύο το ίδιο. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, να κρατήσουμε τα θετικά και στο επόμενο παιχνίδι να κάνουμε καόμα λιγότερα λάθη».

Για τα νέα αποκτήματα: «Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και τα παιδιά να ενσωματωθούν. Πλην του Μέγερι οι υπόλοιποι έκαναν από μια με δυο προπονήσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «Χέρι… πούγκα»

ΑΕΛ: «Χέρι… πούγκα»

Η αγαπημένη για χρόνια φράση του Σοφοκλέους μοιάζει να γύρισε πάνω του
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΕΛ
Ρεύμα για Σίλας στην ΑΕΛ

Ρεύμα για Σίλας στην ΑΕΛ

Βασικός εκπρόσωπος της συγκεκριμένης πρόθεσης είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λουτσιάνο Μπεμπέ
24sports team
 |  ΑΕΛ