ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Παλούκι» η διάρκεια του ενοικίου

Το αίτημα των τριών ομάδων της Λεμεσού και οι οδηγίες από τη Νομική Υπηρεσία

Η Επιτροπή Παιδείας της Βουλής συνεδρίασε σήμερα και εξέτασε τα κριτήρια και τη διαδικασία αδειοδότησης γηπέδων στα οποία διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες, με κύριο θέμα την υπογραφή σύμβασης του νέου γηπέδου Λεμεσού με τα τρία σωματεία της Λεμεσού, ΑΕΛ, Απόλλωνα και Άρη. Η όλη συζήτηση θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα όπου πιθανόν να υπάρξει και τελική κατάληξη.

Όπως προκύπτει, υπάρχουν τρία σημεία στα οποία υπάρχει διαφωνία. Το πρώτο είναι η άδεια χρήσης (δες εδώ) και τα άλλη δύο το ποσό και η διάρκεια μίσθωσης. Σε σχέση τη διάρκεια μίσθωσης, ο πρόεδρος του ΚΟΑ ανέφερε ότι για το θέμα έγινε ο έλεγχος από τον έφορο κρατικών ενισχύσεων και υπήρξε διαβούλευση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Από την πλευρά τους τα τρία σωματεία ΑΕΛ, Απόλλωνας και Άρης αιτήθηκαν όπως η διάρκεια μίσθωσης να είναι μακροπρόθεσμη με χρονικό ορίζοντα 33+33+33 χρόνια (συνολικά 99 χρόνια), όπως ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης.

Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος του ΚΟΑ τόνισε ότι οι οδηγίες από τη Νομική Υπηρεσία είναι ότι η σύμβαση χρήσης του γηπέδου δεν μπορεί να είναι πέραν των 10+10 χρόνια και ως εκ τούτου μέχρι στιγμής προκύπτει διαφωνία με τις τρεις ομάδες της Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Έτσι δεν πας… πουθενά!

ΑΕΛ: Έτσι δεν πας… πουθενά!

Τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα πλέον στην ΑΕΛ, αφού η ομάδα στερείται ποιότητας, σχεδόν σε όλες τις γραμμές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ