ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
12° Λευκωσία,
04 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Όταν μιλήσεις με κάποιους χωρίς ανοιχτά μικρόφωνα, θα δεις ότι το έχουν στο μυαλό τους»

Τι είπε για Κεραυνό και Τσάβες που έμειναν εκτός αποστολής

Δηλώσεις παραχώρησε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, πριν την έναρξη του παιχνιδιού της ομάδας του με τον Εθνικό.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα που δυσκολεύονται όλες οι μεγάλες ομάδες. Ο Εθνικός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, είδα αρκετά παιχνίδια της και σίγουρα έχει πάρει πιο λίγους βαθμούς από αυτούς που θα μπορούσε να πάρει. Βέβαια εύχομαι αυτό να συνεχιστεί και σήμερα, να είμαστε η ομάδα που θα παίξει καλύτερα και θα κερδίσει.

Είμαστε σε καλή κατάσταση, ξέρουμε ότι στο προηγούμενο παιχνίδι θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά έτσι είναι τα ντέρμπι. Αυτό που θέλουμε σήμερα είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, είναι μια έδρα δύσκολη, δεν έχει μεγάλη σημασία αυτή τη στιγμή αν θα παίξουμε φανταστικό ποδόσφαιρο, κάτι που ασφαλώς πάντα θέλουμε και με την ποιότητα που έχουμε σίγουρα μπορούμε να το κάνουμε, αλλά σημασία έχει να πάρουμε νίκη και τρεις βαθμούς».

Για Κεραυνό και Τσάβες που έμειναν εκτός αποστολής: «Ο Κεραυνός ήταν άτυχος στην προπόνηση, κτύπησε στο πρόσωπο δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά δεν μπορούσε να είναι στην αποστολή σήμερα. Ο Τσάβες πριν το παιχνίδι με την Ανόρθωση δέχθηκε ένα κτύπημα στην προπόνηση. Η θέληση του να αγωνιστεί με την Ανόρθωση ήταν μεγάλη, όμως μετά το παιχνίδι είχε περισσότερους πόνους και έχασε ορισμένες προπονήσεις και το τεχνικό τιμ αποφάσισε να μείνει εκτός αποστολής».

Πως αξιολογούν την παρουσία της ΑΕΛ στα πρώτα πέντε παιχνίδια: «Θα έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Νομίζω πήραμε λιγότερους από αυτούς που δικαιούμασταν. Ο δρόμος είναι μακρύς. Είναι πολλές οι ομάδες που θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα φέτος. Είπαμε ξανά ότι 6-7 ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν το πρωτάθλημα και όταν δεις τη βαθμολογία και συζητήσεις με κάποιους χωρίς τα μικρόφωνα ανοιχτά, θα δεις ότι το έχουν στο μυαλό τους κι ας μην το λένε. Εμείς μέχρι τέλους θα διεκδικήσουμε τους τίτλους και νομίζω με το ρόστερ που έχουμε πως είμαστε ικανοί».

Για το ότι οι οργανωμένοι οπαδοί συνόδεψαν την αποστολή και αποχώρησαν: «Το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να στηρίζει την ομάδα και σίγουρα η κίνηση των οργανωμένων στηρίζει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές αλλά σημαντική είναι και η παρουσία των οπαδών που είναι στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για μας να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία του κόσμου στο Τσίρειο, δυστυχώς στα εκτός έδρας δεν έχουν πειστεί ακόμη και η ομάδα παίζει με μειονέκτημα σε αυτούς τους αγώνες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Τελικά... με VAR

Τελικά... με VAR

Περαιτέρω καθυστέρηση στη σέντρα, αλλά αν μη τι άλλο με VAR το ΑΕΛ-ΑΕΚ
 |  ΑΕΛ