ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ορφανίδης: «Μπορεί και για τους δυο τίτλους η ΑΕΛ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο παλαίμαχος της λεμεσιανής ομάδας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Πανίκος Ορφανίδης για την πορεία της ομάδας την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

Για την φετινή ΑΕΛ: «Γενικότερα, υπάρχει σταθερότητα και άνοδος στην πορεία της ΑΕΛ. Οφείλεται στην παρουσία του προπονητή για πολλά χρόνια, η εμπιστοσύνη που του δείχνουν στην διοίκηση και ο «κορμός» από τα προηγούμενα χρόνια. Κάτι που κάνει το σύνολο να λειτουργεί σαν ομάδα. Παίζει πολύ μεγάλη σημασία και η σταθερότητα στα διοικητικά. Ο προπονητής ξέρει τις αδυναμίες άμα δουλεύει για πολλά χρόνια και η σταθερότητα φέρνει και αποτελέσματα».

Για το μυστικό της φετινής ομάδας:«Η ομάδα λειτουργεί σαν σύνολο και όχι σαν άτομα. Σε κάποια παιχνίδια, κάποιοι ποδοσφαιριστές αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και τους βγαίνει. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ είναι για πολλά χρόνια π.χ., δείχνοντας πως υπάρχει σταθερότητα στο ρόστερ. Και ο Τόρες και ο Μαέ είναι πολύ σημαντικοί. Η σταθερότητα είναι το πλέον σημαντικότερο στοιχείο για την επιτυχία της ομάδας».

Για τον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με Νέα Σαλαμίνα: «Χρειάζεται προσοχή, η Νέα Σαλαμίνα είναι αρκετά καλή ομάδα όμως το πρώτο λόγο τον έχει η ΑΕΛ».

Για τον στόχο της ΑΕΛ και την συνέχεια: «Ο στόχος της ΑΕΛ είναι και το πρωτάθλημα και το κύπελλο ή και τα δύο. Έχει πιθανότητες η ΑΕΛ και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους και τους δύο τίτλους. Πολλά παίζουν ρόλο σε οποιονδήποτε θεσμό. Όλα τα παιχνίδια που απομένουν είναι σημαντικά. Είναι διπλής σημασίας το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, όμως δεν θα κρίνει κάτι. Και το Ομόνοια-Ανόρθωση είναι σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος».

Για τον εαυτό του:«Στην ΑΕΛ ήμουν αρκετά χρόνια και μόνο καλό είδα από την ομάδα. Σημαντικό κομμάτι η ΑΕΛ για την ζωή μας και είμαστε πάντα κοντά της, όποτε μας χρειαστεί».

Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση