ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
28° Λευκωσία,
02 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Ντανίλο: «Θέλω να παίξω στη Βραζιλία, έχω προτάσεις»

Αποκάλυψε ότι είναι σε συζητήσεις με την ΑΕΛ για να διευθετηθεί το ζήτημα

Την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ομάδα της πατρίδας του, καθώς επίσης και πως είναι σε σχετικές συζητήσεις με την ΑΕΛ ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα, αποκάλυψε με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Βραζιλίας ο Ντανίλο.

«Έχω επιλογές μπροστά μου από ομάδες της Βραζιλίας και είμαι σε συζητήσεις με την ΑΕΛ, την ομάδα με την οποία έχω συμβόλαιο. Η επιθυμία μου είναι να είμαι πιο κοντά στην οικογένειά μου και ίσως να παίξω για πρώτη φορά στη Βραζιλία. Με την πανδημία, η επιθυμία μου να είμαι πιο κοντά στην οικογένειά μου μεγάλωσε. Είμαι επαγγελματίας από τα 17 μου και ποτέ δεν έπαιζα στη Βραζιλία. Η μεγάλη στιγμή ήρθε», ανέφερε ο 31χρονος μεσοεπιθετικός προσθέτοντας:

«Η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν από τις καλύτερες της καριέρας μου. Είμαι χαρούμενος με όσα έχω πετύχει εδώ, αλλά ονειρεύομαι επόσης να παίξω στη Βραζιλία. Ελπίζω να ξεκαθαρίσουν σύντομα όλα αυτά».

Ο Ντανίλο, που ήταν βασικότατο στέλεχος τη φετινή σεζόν στην ΑΕΛ και από τους βασικούς συντελεστές στην πρωταγωνιστική της πορεία, διατηρεί συμβόλαιο με τους «γαλαζοκίτρινους» μέχρι το 2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Αισιοδοξία...

ΑΕΛ: Αισιοδοξία...

Εντός των επόμενων ημερών θα διαφανεί η κατάσταση του Τεσέιρα
24sports team
 |  ΑΕΛ