ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
22° Λευκωσία,
26 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Νεοφύτου: «Ο πρόεδρος δεν σκέφτεται το οικονομικό»

Όλα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος της λεμεσιανής ομάδας στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, παραχώρησε δηλώσεις ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Μάριος Νεοφύτου, ο οποίος αναφέρθηκε στην κάθοδο του Χόρχε Σίλας στην Κύπρο, στις προσπάθειες που γίνονται για να επιστρέψει η ομάδα πιο δυνατή και στα όσα ακούγονται για έλευση επενδυτή.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την κάθοδο του Σίλας στην Κύπρο: «Έχουμε την κάθοδο του κύριου Σίλας στην Κύπρο σήμερα και περιμένουμε και τον πρόεδρο αύριο. Έγιναν συζητήσεις από πιο πριν. Είμαστε αρκετά κοντά ώστε να κλείσει το θέμα. Είναι λεπτομέρειες που θα συζητηθούν. Μέχρι το Σάββατο πιστεύω ότι θα έχουμε εξελίξεις».

Για τους λόγους που επιλέχθηκε ο Πορτογάλος: «Έπαιξαν πολλά ρόλο στην πρόσληψη του. Ο Σίλας ξέρει τα θέλω της ομάδας. Ξέρει ότι η ομάδα είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί. Η ΑΕΛ δεν μπορεί να είναι στο β’ γκρουπ. Ένας προπονητής που έδειξε έργο στην καριέρα του θέλει να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και ο πρόεδρος μας του έδωσε αυτή την ευκαιρία. Είδε την ομάδα και ξέρει τι θέλει. Αυτά που ζήτησε βρήκαν σύμφωνο τον πρόεδρο. Έχει το ελεύθερο. Είναι διαφορετικής σχολής, έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης. Είναι μια λύση που κατά την άποψη μου θα βοηθήσει την ομάδα. Καταλαβαίνει τις ευθύνες που έχει ένας προπονητής στην ΑΕΛ. Ήταν ποδοσφαιριστής, ξέρει την Κύπρο και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το αν έγινε οικονομική υπέρβαση: «Ο πρόεδρος δεν σκέφτεται το οικονομικό. Ο στόχος του προέδρου και της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσουμε την επόμενη χρονιά. Θα έρθει με όλο του το τιμ. Στο σύνολο είναι τέσσερις. Το χρηματικό για το καλό της ομάδας δεν θα το σκεφτούμε. Ο στόχος του προέδρου είναι να κάνει την ομάδα έτσι όπως τη θέλει ο κόσμος. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα. Θα γίνει μια νέα προσπάθεια. Ο πρόεδρος θέλει η ΑΕΛ να είναι αρκετά δυνατή στο φετινό πρωτάθλημα. Όπως απογοητεύεται ο κόσμος το ίδιο και εμείς».

Για την είσοδο στο νέο γήπεδο: «Η ομάδα κάνει όλες τις απαιτούμενές κινήσεις ώστε να είναι δυνατή και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Η ΑΕΛ με την είσοδο της στο νέο γήπεδο θα είναι αρκετά οργανωμένη σε όλους τους τομείς».

Για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Σίλας: «Δεν καθορίστηκε το πλαίσιο της συνεργασίας. Αυτό θα γίνει με την ανακοίνωση».

Για τα όσα ακούγονται για επενδυτή: «Ακούμε τη λέξη επενδυτής συνεχώς. Αν δεν θα έχει κάποιο κέρδος κάποιος δεν θα πάει σε μια ομάδα. Δεν άκουσα κάποιο να βάζει λεφτά στο ποδόσφαιρο και να παίρνει πίσω. Δεν είναι απλό ένας επενδυτής να έρχεται να μπαίνει και τέλος. Ούτε όμως πρέπει ο επενδυτής να μπει και στο τέλος να επιβαρυνθεί το σωματείο. Δεν είναι έτσι απλό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση