ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νεοφύτου για προγραμματισμό, προετοιμασία και μπάτζετ

Όλα όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος συλλόγου της ΑΕΛ

Ο προγραμματισμός στην ΑΕΛ «τρέχει» ούτως ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη ενόψει της νέας σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό ο εκπρόσωπος συλλόγου της Λεμεσιανής ομάδας, Μάριος Νεοφύτου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την Εθνική: «Είναι μεγάλος ο προβληματισμός. Μείναμε σε άλλο ένα παιχνίδι στα ρηχά. Είναι λυπηρό και νομίζω οι αρμόδιοι πρέπει να πάρουν τις σωστές αποφάσεις ώστε η ομάδα να βγάζει μια εικόνα που θέλει ο κόσμος να βλέπει. Όταν δεν αλλάζει η εικόνα σημαίνει η ευθύνη βαραίνει και τον προπονητή. Είμαστε συνεχώς στο αμυντικό κομμάτι και δεν μπορούμε να επιτεθούμε. Αυτό φαίνεται και από τη συγκομιδή τερμάτων. Πρέπει να βρεθεί λύση και όσο πιο σύντομα γίνεται. Πρέπει να υπάρχει ένας Κύπριος προπονητής. Οι περισσότερες επιτυχίες ήταν με κύπριους προπονητές.

Για την προετοιμασία: «Το πιο πιθανό αρχίζουμε 12 Ιουλίου με τα εργομετρικά. Η κάθοδος του προπονητή θα είναι σίγουρα πιο νωρίς. Το πρώτο κομμάτι θα γίνει στο Πελέντρι και το δεύτερο στο εξωτερικό».

Για το ότι δεν υπάρχουν πολλές εξελίξεις μέχρι στιγμής στην ΑΕΛ: «Είναι ένα λεπτό θέμα και πρέπει να σέβεσαι και τους παίκτες που είναι στο ρόστερ. Κάποιοι θα φύγουν. Δεν μπορείς να βγάζεις ονόματα και να λες είμαι σε διαπραγματεύσεις με αυτόν τον παίκτη. Όταν πέσουν υπογραφές ανακοινώνεται».

Για τους Τόρες και Μπαλντέ: «Δεν έχω να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Ότι υπάρξει θα ανακοινωθεί επίσημα».

Για τον Έουλερ: «Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις. Θα δούμε πως θα προχωρήσει το θέμα».

Για το αν θα γίνουν ανακατατάξεις: «Εννοείται θα γίνουν ανακατατάξεις. Θα γίνουν αρκετές μεταγραφές και θα φύγουν αρκετοί παίκτες».

Για το μπάτζετ: «Δεν υπάρχει λόγος να συζητούμε για το μπάτζετ. Να γίνουν τα σωστά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».

Για το αν θα γίνουν κινήσεις κατά κύριο λόγο από την Πορτογαλία: «Θα γίνουν κινήσεις όχι μόνο από Πορτογαλία. Θα είναι κινήσεις που χρειάζεται ο προπονητής».

Για το αν ενδιαφέρουν Κύπριοι παίκτες ή παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα μας: «Όποιος ποδοσφαιριστής υπάρχει και είναι διαθέσιμος και μπορεί η ομάδα, μας ενδιαφέρει. Το Κυπριακό στοιχείο θέλουμε να το βλέπουμε στην ομάδα».

Για τον Άλεξ Γκόγκιτς: «Δεν μπορώ να απαντήσω για θέματα που είναι του προγραμματισμού. Όταν δεν υπάρχει υπογραμμένο συμβόλαιο δεν μπορείς να λες τίποτε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση