ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπαίνουν... άμεσα Αμπαρτζουμιάν και Γκαζαριάν

Ήδη στην Κύπρο λόγω Αρμενίας

Μπορεί οι υποχρεώσεις τους με την εθνική τους ομάδα για το Nations League να μην έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, όμως οι Χοβχάνες Αμπαρτζουμιάν και Γκεβόργκ Γκαζαριάν βρίσκονται ήδη σε κυπριακό έδαφος και έχουν τη δυνατότητα με το που θα τελειώσουν με τα της Αρμενίας, να ενσωματωθούν άμεσα στις προπονήσεις Ανόρθωσης και ΑΕΛ αντίστοιχα.

Λόγω της έκρυθμης κατάστασης στην πατρίδα τους, η Αρμενία θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι στη διοργάνωση με αντίπαλο τη Βόρεια Μακεδονία στο ΓΣΠ. Το ματς είναι προγραμματισμένο για το βράδι της Τετάρτης (18/11, 19:00), έτσι από την Πέμπτη οι δύο διεθνείς θα μπορούν να μπουν αμέσως στις προπονήσεις των ομάδων τους.

Η ειρωνία είναι πως αμέσως μετά τη συνύπαρξή τους στην εθνική, οι δυο τους θα γίνουν άμεσα αντίπαλοι καθώς η επόμενη υποχρέωση των ομάδων τους σε συλλογικό επίπεδο φέρνει αντιμέτωπες της Ανόρθωση με την ΑΕΛ, στο μεγάλο ματς της 11ης αγωνιστικής.

Εδώ η ανάρτηση της Ανόρθωσης στα social media για την άφιξη του ποδοσφαιριστή της με την αποστολή της εθνικής του στην Κύπρο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση