ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιχαηλίδης: «Πρεμιέρα στο πρώτο δεκαήμερο Δεκεμβρίου»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος του ΚΟΑ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη της Αγγλίας κόντρα στο Ιράν: «Ήταν ένα καλό ξεκίνημα. Καμία ομάδα που είναι εκεί δεν μπορείς να πει ότι είναι του χεριού σου. Έδειξε το Ιράν ότι έχει πολλές αδυναμίες. Αναμενόταν να κερδίσει η Αγγλία και το έκανε πολύ εύκολα. Εκείνο που έκανε εντύπωση προπονητικά είναι ότι όλες τις oι γραμμές, απέναντι σε ένα αδύνατο αντίπαλο, δούλεψαν καλά και δεν σταμάτησαν την προσπάθεια, ανεξαρτήτως σκορ. Σε αυτού του είδους τις διοργανώσεις, που είναι ένας μικρός αριθμός αγώνων, έχει πολλή σημασία να αρχίσεις με το δεξί, γιατί εκτός από τους βαθμούς είναι και το ψυχολογικό.

Όπως και το παιχνίδι μας στο Ισραήλ, που λόγω του Μουντιάλ πέρασε στο ντούκου, ήταν και φιλικό, πιστεύω όμως ότι θα δώσει το έναυσμα για μια καλύτερη πορεία. Το ένα αποτέλεσμα φέρνει το άλλο. Νομίζω θα βοηθήσει και τον Τιμούρ αυτό το αποτέλεσμα, ιδιαίτερα όμως τα παιδιά μας. Θα το δούμε στη συνέχεια ότι θα βοηθήσει».

Για το δεύτερο γκολ που δέχθηκε η Αγγλία: «Θα έλεγα ιδιαίτερα το δεύτερο γκολ ήταν αψυχολόγητο, κερδίζεις 6-1, το παιχνίδι βρίσκεται στο τέλος, εσύ πας και τραβάς φανέλα στην επανορθωτική. Θα του έκοβα το μικρό δακτυλάκι για να το θυμάται. Δεν έχει δικαιολογία».

Για την πορεία της Αγγλίας: «Δεν το έχω μελετήσει ακόμη, να δω με ποιον συγκρούεται. Θα περάσει τον όμιλο, δεν ξέρω πότε θα συναντήσει μεγαθήρια. Είναι μια καλή ομάδα όμως. Έχει μια ισορροπία και έχει παιδιά που θέλουν να παίξουν. Νομίζω θα προχωρήσει, δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσει».

Για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Λεμεσού: «Είμαστε έτοιμοι, θα κάνουμε και μια πρόβα τζενεράλε. Αύριο καλέσαμε τα μέσα ενημέρωσης για να δουν τους χώρους. Το μόνο που φοβόμαστε είναι για τον καιρό. Ελπίζουμε ο Θεός να είναι ευγενικός μαζί μας».

Τι θα περιλαμβάνουν τα εγκαίνια: «Γνωρίζομε το πρόγραμμα νομίζω δεν χρειάζεται να το συζητάμε τώρα. Έχουμε συμβούλιο σήμερα στον ΚΟΑ και θα ενημερώσουμε τα μέλη του Δ.Σ. Λίγη υπομονή ακόμη».

Για το ότι δεν θα δώσει μαζικά το παρών του ο κόσμος: «Λυπούμαστε αφάνταστα για αυτό. Αποφασίστηκε να είναι με προσκλήσεις. Δεν ήταν δυνατό να είναι ανοικτό για τον κόσμο. Είναι τρεις ομάδες, δεν θα υπήρχε ο απαιτούμενος έλεγχος».

Για το πρώτο ματς: «Εμείς είμαστε έτοιμοι, είναι θέμα των ομάδων. Θεωρώ ότι το πρώτο δεκαήμερο Δεκεμβρίου θα είναι το πρώτο παιχνίδι. Είναι όλα έτοιμα, έχουν μείνει κάποια τελευταία πιστοποιητικά».

Για τον έλεγχο της Αρχής Αδειοδότησης: «Νομίζω είναι αυτές τις ημέρες. Δεν είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος. Νομίζω είναι λίγες μέρες μετά τα εγκαίνια».

Για το οδικό δίκτυο: «Το έχουμε δει πάρα πολλές φορές. Είναι σε τρεις φάσεις. Η πρώτη φάση που αφορά κυρίως το γήπεδο θα είναι έτοιμη τις πρώτες μέρες Δεκεμβρίου. Μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα μια μικρή ταλαιπωρία θα υπάρχει. Θα είναι ένας ο δρόμος για τη Λεμεσό. Όταν σπούδαζα στο Λονδίνο πήγαινα στο γήπεδο, το απολάμβανα σαν έξοδο, οπόταν δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουμε για παράδειγμα τρεις πάρα πέντε, για να μην ταλαιπωρούμαστε τόσο».

Για το Στέλιος Κυριακίδης: «Το ταρτάν είμαστε πολύ κοντά στο να δοθεί η προσφορά. Έχουμε βρει λύσεις. Δεν θα χρειαστεί να μετακινηθούν οι ομάδες. Εμείς θα προχωρήσουμε δεν θα χαθεί το κονδύλι. Θα κάνουμε την προσφορά και θα κάνουμε μια συμφωνία να αρχίσει με τους χώρους εκεί και στη συνέχεια να προχωρήσει με το κυρίως πιάτο. Είναι τελειωτικό αυτό που σας λέω. Είμασταν στη μέση, θέλαμε να εξυπηρετήσουμε τις ομάδες, αλλά και τους αθλητές μας».

«Ξέρω ότι δεν θα το ακούσουν όλοι, αλλά όσο το δυνατό περισσότεροι. Είναι ένα γήπεδο στολίδι, καινούργιο γήπεδο, θα πρέπει να το σεβαστούμε. Να μην πάμε να εκτονωνόμαστε».

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση