ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
30° Λευκωσία,
16 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

«Μέγιερι και Μιλιντσεάνου θα είναι πρωταγωνιστές στην ΑΕΛ»

Πληροφορίες για τα μετεγγραφικά ζητήματα της λεμεσιανής ομάδας από Ελλαδίτη δημοσιογράφο

24sports team

info@24sports.com.cy

Πληροφορίες μέσω twitter για τα μετεγγραφικά ζητήματα της ΑΕΛ μετέφερε ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος του sportime.gr Αντώνης Τσιράκης.

Ο Τσιράκης αναφέρθηκε σε Μιλιντσεάνου, Μαρόσα, Μέγιερι και Μάζουρεκ, καταγράφοντας λεπτομέρειες για τα συμβόλαια που υπέγραψαν οι τρεις πρώτοι στην ομάδα της Λεμεσού, αλλά και σε αυτό του Μάζουρεκ στον Εθνικό Άχνας.

Αναλυτικά:

Αφού ανακοινώθηκε και του Μιλιντσεάνου, λίγα πράγματα για την ΑΕΛ: Αρχικά ο Μίλι ήταν η πρώτη επιλογή του Σάββα Παντελίδη για την κορυφή της επίθεσης. Ήθελε φορ με αυτά τα χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα τον Ιανουάριο δύσκολα παίρνεις παίκτη που να παίζει στην ομάδα του.

Η μεταγραφή του Μιλιντσεάνου έγινε συνδυαστικά με εκείνη του Μαρόσα. Δεκάρι δεν βρισκόταν (με τα στοιχεία που ήθελαν) και κάπως έτσι έπεσε στο τραπέζι το να αποκτηθεί ο δεύτερος που μπορεί να παίξει και περιφερειακά (πλάι/πίσω από τον φορ). Σε ένα 4-4-1-1 πχ χωρούν και οι δύο.

Περί οικονομικών: Ο Μιλιντσεάνου πήρε ένα συμβόλαιο τύπου Τσάβες (130άρι συν μπόνους είχε). Στον ΠΑΣ Γιάννινα οι απολαβές του ήταν σαφώς μικρότερες. Δεν έδωσε χρήματα η ΑΕΛ στους Ηπειρώτες. Το μοναδικό κέρδος του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής χάρισε τα οφειλόμενά του.

Λίγες μέρες νωρίτερα η ΑΕΛ είχε δώσει ένα αντίστοιχο συμβόλαιο στον Μέγερι. Ο τελευταίος σε έναν χρόνο στην Κύπρο θα πάρει περίπου τα ίδια με αυτά που θα έμπαιναν στον λογαριασμό του για το τελευταίο του εξάμηνο στην Τουρκία. Κοινώς, άφησε καλά χρήματα.

Τόσο η δική του περίπτωση όσο και του Μιλιντσεάνου δείχνουν πως αμφότεροι ήθελαν αρκετά να πάνε στην ΑΕΛ γιατί κατάλαβαν πως εκεί θα είναι πρωταγωνιστές. Κανείς εκ των δύο, πάντως, δεν αισθανόταν τόσο σημαντικός στην προηγούμενη ομάδα του.

Και κάτι τελευταίο, για έναν άλλον παίκτη που πέρασε από Ελλάδα. Ο Μάζουρεκ πηγαίνει στον Εθνικό Άχνας λόγω της αποζημίωσης που πήρε από την ΑΕΛ. Αλλιώς οικονομικά δεν θα έβγαινε αυτό το deal. Το συμβόλαιό του με τους γαλαζοκίτρινους ήταν περίπου στο 140άρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «Χέρι… πούγκα»

ΑΕΛ: «Χέρι… πούγκα»

Η αγαπημένη για χρόνια φράση του Σοφοκλέους μοιάζει να γύρισε πάνω του
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΕΛ
Ρεύμα για Σίλας στην ΑΕΛ

Ρεύμα για Σίλας στην ΑΕΛ

Βασικός εκπρόσωπος της συγκεκριμένης πρόθεσης είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λουτσιάνο Μπεμπέ
24sports team
 |  ΑΕΛ