ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
18 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Μαυρουδής: «Αυτή την ώρα στόχος είναι να ξεφύγει η ομάδα από περιπέτειες»

Δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ

Παρελθόν απ’ την ΑΕΛ αποτελεί και επίσημα ο Ντούσαν Κέρκεζ ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του. Μετά την εξέλιξη αυτή οι πάντες γύρω απ’ την ομάδα (διοίκηση, οπαδοί, παλαίμαχοι) έστειλαν ευχαριστήρια μηνύματα προς τον Βόσνιο τεχνικό για όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Λοΐζος Μαυρουδής, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την παραίτηση Κέρκεζ: «Εκείνος που την πληρώνει σε κάποια αποτυχία είναι ο προπονητής. Δυστυχώς η πορεία της ομάδας τους τελευταίους δυο μήνες δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών. Δυστυχώς είμαστε εκτός στόχων αρκετά νωρίς. Η ΑΕΛ πρέπει να σταθεροποιηθεί σε μια πορεία που να της επιτρέπει να κάνει και όνειρα πιο ψηλά. Για την ώρα ο στόχος είναι να ξεφύγει από περιπέτειες».

Για το αν μπορεί να ανακάμψει η ομάδα: «Στο ποδόσφαιρο η επιτυχία και η αποτυχία χωρίζονται από μια κλωστή. Υπάρχουν ομάδες που μπορεί να πάνε διαβάθμιση χωρίς να είναι χειρότερες. Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα γίνει. Τα πράγματα είναι πολύ πολύ δύσκολα. Υπάρχει θέμα ψυχολογίας το οποίο πρέπει να διαχειριστούν. Δεν έγιναν οι σωστές ενέργειες».

Για τα λάθη που έγιναν: «Έγιναν αρκετές λανθασμένες επιλογές στο ρόστερ. Δεν είναι εκείνο που περιμέναμε. Υπήρχε ο κορμός και αναμέναμε πως με τις προσθήκες θα γίνει πιο δυνατή, δυστυχώς δεν έγινε αυτό».

Για το γεγονός πως ήρθαν ποδοσφαιριστές με υψηλές προσδοκίες: «Η εικόνα είναι στο γήπεδο. Είναι η προσπάθεια και η προσφορά. Δεν τα είδαμε αυτά».

Για το γεγονός πως έφυγε ο Κέρκεζ: «Δεν πιστεύω πως ήταν αναγκαία η απομάκρυνση του. Αν θεωρήσουμε πως το λάθος του είναι η επιλογή των παικτών, τότε ο Κέρκεζ παραμένει μιας και ήδη ήρθε ο Μπεμπέ που θα ασχολείται με τις μεταγραφές. Εγώ προσωπικά θα τον πίστωνα».

Για την επόμενη μέρα: «Έφυγαν οι δυο βοηθοί και ο γυμναστής. Αν έρθει κάποιος που δεν είναι γνώστης της πραγματικότητας θα υπάρχει θέμα. Πρέπει να έρθει κάποιος που ξέρει τι συμβαίνει αλλιώς δεν θα βοηθήσει. Σε τρεις εβδομάδες ίσως να διεκδικείς Ευρώπη. Αυτό θα γίνει αν έρθουν σερί νίκες. Έτσι πρέπει να έρθει άνθρωπος που να ξέρει την Κυπριακή πραγματικότητα για να μπορεί να κυνηγήσει την ουσία».

Για τη στάση της διοίκησης: «Η διοίκηση Σοφοκλέους στήριξε τον προπονητή όσο κανείς άλλος. Δεν τον έδιωξε η διοίκηση. Ήταν αποφασισμένος να φύγει».

Για την εικόνα της ΑΕΛ: «Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι πρέπει να σκοράρεις, και είναι κάτι που δεν κάνουμε. Ενώ την ίδια ώρα δεχόμαστε πολύ εύκολα τέρμα. Το τέρμα που δεχθήκαμε απ’ την Ομόνοια, ούτε τα μωρά της ακαδημίας δεν θα το δέχονταν. Ήμασταν η ομάδα με τους περισσότερους αυτοματισμούς, με τις περισσότερες πάσες, τα περισσότερα τρεξίματα, και δεν τα έχουμε όλα αυτά φέτος»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Ψάχνουμε τον πέμπτο

ΑΕΛ: Ψάχνουμε τον πέμπτο

Εκκρεμεί η απόφαση για την τελευταία αποχώρηση για να κλείσει ο προγραμματισμός
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ