ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
15° Λευκωσία,
03 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Μας βρίσκει στο ίδιο στρατόπεδο με τον Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσης...»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 3 μέσω της οποία γίνεται αναφορά στην πορεία της ΑΕΛ, αλλά και στην κοινή δράση του Συ.Φ.ΑΕΛ με τον Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσης.

Αναλυτικά:

«Άλλη μια αγωνιστική πέρασε, άλλο ένα τρίποντο. Η ομάδα μας συνεχίζει να επιδεικνύει ένα σοβαρό και μετρημένο πρόσωπο στις εμφανίσεις της παίρνοντας από τα παιχνίδια του ζητούμενο. Αυτή την βδομάδα ταξιδεύει στην άχνα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και ο στόχος εννοείται πως είναι και πάλι οι τρεις βαθμοί.

Το Σάββατο λοιπόν, αναλογιζόμενοι πως όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στην μάχη του πρωταθλήματος τόσο θα δυσκολεύουν τα πράγματα, θα συνοδεύσουμε τους ποδοσφαιριστές μέχρι το γήπεδο, σπρώχνοντας τους προς την νίκη. Γι’ αυτό καλούμε σύσσωμη την ΘΥΡΑ 3 η ώρα 13:30 το Σάββατο στην οδό Στέλιου Κυριακίδη μπροστά από το Τσίρειο για να ξεκινήσουμε από εκεί για το Δασάκι.

Κλείνοντας θα θέλαμε να αναφερθούμε στην κοινή δράση που πραγματοποιήσαμε μαζί με τον Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσης Αμμοχώστου την αγωνιστική που μας πέρασε. Παρόλο που τα ΜΜΕ και οι διάφοροι καλοθελητές ανά τακτά χρονικά διαστήματα μας παρουσιάζουν σαν εγκληματίες και κακοποιά στοιχεία, εμείς σαν οπαδοί αποδείξαμε αρκετές φορές πως είμαστε οι μόνοι σε αυτόν τον διεφθαρμένο τόπο που νοιαζόμαστε πραγματικά για τον αθλητισμό. Μπορεί να μας χωρίζουν πολλά, όμως ο πόλεμος εναντίον της Κάρτας Φιλάθλου είναι τόσο σημαντικός που μας βρίσκει στο ίδιο στρατόπεδο με το δίκαιο να είναι με το μέρος μας και το άδικο απέναντι μας.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Τελικά... με VAR

Τελικά... με VAR

Περαιτέρω καθυστέρηση στη σέντρα, αλλά αν μη τι άλλο με VAR το ΑΕΛ-ΑΕΚ
 |  ΑΕΛ