ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μα που πάει ο Γερολέμου;

Τι είναι ακριβώς η Τσάρσκο Σέλο

Πιθανότατα να μη μας χρειαζόταν ποτέ στη ζωή μας να μάθουμε την Τσάρσκο Σέλο Βουλγαρίας αν δεν πήγαινε να παίξει εκεί ο Γιάννης Γερολέμου, όμως αν λίγο το ψάξεις παραπάνω θα καταλάβεις πως μάλλον κάπου θα την ακούγαμε.

Είναι σύλλογος της Σόφιας και ιδρύθηκε, όχι τυχαία, το 2015. Ο ιδρυτής και νυν πρόεδρος Στόινε Μανόλοφ ήταν πρόεδρος και οπαδός της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και το κλαμπ αυτό το ίδρυσε με τη μορφή ακαδημιών ακριβώς το Καλοκαίρι που η μεγάλη του αγάπη διαλύθηκε και έπεσε στο ερασιτεχνικό.

Την ανέβασε μέσα σε τρία χρόνια στην πρώτη κατηγορία και χρειάστηκαν μπαράζ για να σωθούν. Προσπαθούν βέβαια σταδιακά να την ανεβάσουν κι άλλο. Βέβαια μαζί της ανέβηκε και η ίδια η ΤΣΣΚΑ, μέσα από συγχωνεύσεις, αγορές ΑΦΜ και άλλα διάφορα πανέμορφα, οπότε το έργο είναι δύσκολο αφού η Σόφια δε χωράει πολλές πρωταθλήτριες.

Καλή του τύχη του Γιάννη και μακάρι μαζί με τον Παναγιώτη Λουκά να φτιάξουν ένα καλό δίδυμο στη βουλγάρικη πρωτεύουσα. Εκεί θα βρουν και τον Μπανταλόφσκι, γνώριμό μας από ένα πέρασμα κάποτε στην Ανόρθωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X