ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσιανό ντέρμπι για Μάμα

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του 24sports σχετικά με τον Κύπριο μέσο

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ο Ραφαήλ Μάμας από χθες τριγυρίζει ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι και η περίπτωση του όπως είναι λογικό, ενδιαφέρει αρκετές ομάδες από την Κύπρο που θα ήθελαν να τον κάνουν δικό τους. Δύο εξ αυτών σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι η ΑΕΛ και ο Απόλλωνας, οι οποίες τον έχουν στο μπλοκάκι τους και δεν αποκλείεται να κινηθούν άμεσα για να τον αποκτήσουν.

Ο Κύπριος μέσος αποχώρησε από την ΑΕΚ γιατί δεν αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε, μιας και ήθελε να βρίσκεται σε μία ομάδα που θα έχει ενεργό ρόλο και θα παίρνει λεπτά συμμετοχής. Για αυτό και για την απόφαση του για την ομάδα που θα συνεχίσει θα παίξει σημαντικό ρόλο ο χρόνος συμμετοχής που θα παίρνει.

Αναφορικά με την ΑΕΛ, οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού τον έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα, καθώς ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παναγιώτης Γιάννου τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για τον παίκτη, καθώς τον γνωρίζει από μικρό παιδί, λόγω της συνύπαρξης τους στην ΑΕΚ. Μάλιστα δεν αποκλείεται η ΑΕΛ να κάνει άμεσα κίνηση για τον αποκτήσει λίαν συντόμως.

Από την άλλη τον ποδοσφαιριστή καλοβλέπει και ο Απόλλωνας, ο οποίος τον έχει σημειωμένο στην μεταγραφική του λίστα και δεν αποκλείεται και αυτός να κάνει κίνηση, καθώς ο Μάμας θεωρείται ένας αρκετά αξιόλογος και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής που έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Ταυτόχρονα δεν πρέπει να μας ξαφνιάσει και αν στην τελική ο Μάμας συνεχίσει την καριέρα του και εκτός Κύπρου, καθώς ο ίδιος έχει προτεραιότητα το εξωτερικό, όμως θέλει να είναι σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται.

Επί της ουσίας είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον για την πάρτη του από πλευράς ΑΕΛ και Απόλλωνα, με την ΑΕΛ να βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο, όμως ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει το οτιδήποτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση