Για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νικόλας Λεβέντης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τη μεγάλη πρόκριση επί του Άρη: «Καταρχάς ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν χθες στο γήπεδο. Πέραν από την υποστήριξη που μας έδωσε, ήταν και άψογη η συμπεριφορά του. Θεωρώ ότι ήταν δίκαιη η πρόκριση μας. Μπήκαμε με σωστή τακτική, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το παιχνίδι. Δώσαμε χώρο στον Άρη όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες. Εμείς είχαμε το δοκάρι στο 1ο ημίχρονο και ένα τετ-α-τετ του Νατέλ. Αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες. Είναι ξεκάθαρη η αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας της ΑΕΛ».
Για τη φάση του πέναλτι: «Ήταν μια ξεκάθαρη φάση και δεν χρειαζόταν η παρέμβαση του VAR. Ευτυχώς που υπήρχε στο VAR και στο τέλος της ημέρας αποδόθηκε δικαιοσύνη»
Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση στο ΠΑΠ: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι την Κυριακή και θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θα πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας από τη χθεσινή πρόκριση και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο μας αντίπαλο».
Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν υπάρχουν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του κύριου Μαρτίνς».
Αν η πρόκριση θα φέρει και 4η προσθήκη: «Ίσως να φέρει ακόμη μια μεταγραφή. Εναπόκειται στον κύριο Μαρτίνς».






























