ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Λάβαμε αρνητική απάντηση από τον Κέρκεζ, θεωρώ ότι θα συμφωνήσουμε με τον Κόλμαν»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το θέμα προπονητή: «Καταρχάς πριν το θέμα προπονητή, θα θέλαμε να πούμε εκ μέρους του ΔΣ να συγχαρούμε ΑΠΟΕΛ και Πάφο για τους τίτλους και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις κυπριακές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είμαστε σε συζητήσεις με τον κ. Κόλμαν. Θεωρώ ότι μέσα στις επόμες 2-3 μέρες θα έχουμε τελική κατάληξη. Θα πρέπει να αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις αν καταλήξουμε σε συμφωνία. Είμαστε συζητήσεις ακόμη, δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Ήταν από τις πρώτες μας επιλογές, είχαμε συζήτηση και με τον κ. Κέρκεζ ο οποίος έδωσε αρνητική απάντηση. Υπάρχουν επίσης και άλλα ονόματα στην λίστα, με τον κ. Γιάννου να έχει υπόψιν του και άλλους προπονητές. Αλλά πιστεύω η εξέλιξη θα είναι θετική με τον κ. Κόλμαν».

 

Για την αποχώρηση Τζάλμα: «Υπήρξαν αρκετές συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή. Ε΄γιναν και αρκετές προτάσεις όμως ήθελε να αποχωρήσεις εδώ και αρκετό καιρό. Είχε ολοκληρωθεί η συμφωνία μας και έτσι έφυγε ο ποδοσφαιριστής».

Για άλλες αποχωρήσεις: «Αποχώρησαν 7. Όσον αφορά με Φιλίποβιτς και Κατσανίκλιτς ας περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, ολοκληρώνεται η συμφωνία μαζί τους. Ήταν δεδομένο ότι μετά από την καταστροφική χρονιά θα υπήρχαν μεγάλες αλλαγές. Θα πρέπει να φτιάξουμε σχεδόν από την αρχή ένα ρόστερ. Τεχνικός διευθυντής και προπονητής θα δουλέψουν για να φτιάξουν μια νέα ομάδα».

Για τον Χριστόφορο Φραντζή: «Δεν υπάρχει κάποια πρόταση. Όποιος θέλει μπορεί να το κάνει μέσω επίσημης πρότασης. Προς το παρόν όμως δεν έχουμε κάτι επίσημο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή».

Για τους Κύπριους: «Είναι ένα στοίχημα της έλευσης του κ. Γιάννου. Είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε καλούς κύπριους ποδοσφαιριστές και θέλουμε να ενισχύσουμε αυτό το στοιχείο. Μάμας και Αντωνίου που ακούστηκαν είναι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν όλες τις μεγάλες ομάδες».

Για το θέμα επενδυτή: «Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον, είτε επίσημο είτε ανεπίσημο. Όποιος θέλει να επενδύσει στην ΑΕΛ θα πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο».

Πως λειτουργεί η διοίκηση στο οικονομικό θέμα: «Υπάρχουν συγκεκριμένες επιτροπές που λειτουργούν για το σωματείο στο θέμα το οικονομικό. Είτε με εισφορές, είναι καλά δομημένα τμήματα και καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε πράγματα όπως το μάρκετινγκ αλλά και το στάδιο «Αλφαμέγα».

Για το προπονητικό κέντρο: «Είμαστε στην διαδικασία εξασφάλισης αδειών, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε τις εργασίες. Θα επιδιορθωθούν πάρα πολλά πράγματα και θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη της προετοιμασίας οι ποδοσφαιριστές να βρούν τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για να δουλέυουν όπως θέλουν».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε να μείνει δίπλα μας και να στηρίξει το νέο διοικητικό συμβούλιο. Να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να απολαμβάνουμε όλοι την ΑΕΛ στο γήπεδο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση