ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
32° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Κέρκεζ: «Κουράστηκα στην Κύπρο, στόχος μου να αλλάξω περιβάλλον»

Μίλησε για την προοπτική της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Τσουκαρίτσκι

Για την προοπτική του να δουλέψει για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα σε ομάδα εκτός Κύπρου μίλησε σε ιστοσελίδα της Σερβίας ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Με αφορμή τις επαφές που είχε με τη διοίκηση της Τσουκαρίτσκι για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας, η ιστοσελίδα «alo.rs» επικοινώνησε με τον πρώην τεχνικό της ΑΕΛ ζητώντας του να της μιλήσει για την προοπτική της πρόσληψής του από τη σερβική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 Για τις επαφές του με την Τσουκαρίτσκι: «Δεν είναι ώρα ακόμα για επίσημες τοποθετήσεις».

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Για να είμαι ειλικρινής, κουράστηκα λίγο να δουλεύω στην Κύπρο. Είναι ένα πολύ κλειστό περιβάλλον. Στόχος μου είναι να αλλάξω περιβάλλον. Ήμουν σε επαφές με τη Βέιλε της Δανίας, αλλά ήθελα μια πιο μεγάλη πρόκληση».

Για την προοπτική να δουλέψει στην Ελλάδα: «Μιλούν την ίδια γλώσσα και αυτό είναι πλεονέκτημα, αλλά οι Έλληνες υποτιμούν το κυπριακό ποδόσφαιρο. Επίσης, δεν είναι στόχος μου να δουλέψω σε ομάδα που έχει για πρώτο της μέλημα να αμύνεται, όπως οι περισσότερες ελληνικές ομάδες».

Για την επιθετική φιλοσοφία της Τσουκαρίτσκι: «Ταιριάζουμε. Είναι πρόκληση η συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα και αυτό είναι κάτι που υπάρχει στον χαρακτήρα της Τσουκαρίτσκι τα τελευταία χρόνια».

Για το πόσο παρακολουθεί το ποδόσφαιρο στις χώρες των Βαλκανίων: «Παρακολουθώ συχνά τι γίνεται στη Σερβία, την Κροατία και τη Βοσνία, όπου άφησα το στίγμα μου ως ποδοσφαιριστής. Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Τσουκαρίτσκι, δεν θα έχω πρόβλημα να προσαρμοστώ. Η Τσουκαρίτσκι προσπαθεί να ανταγωνιστεί τους δύο αιώνιους αντιπάλους (σ.σ. Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα), γι' αυτό είναι πρόκληση για κάθε προπονητή να δουλέψει στον πάγκο της».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση