ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κέρκεζ: «Κέρδος η επιστροφή του κόσμου»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στο παιχνίδι ενώ έκανε ιδιαίτερα μνεία και στην παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θέλω να πω μπράβο στους παίκτες μου. Έδωσαν όλα όσα είχαν. Είναι δύσκολο, μετά από τόσους μήνες, να παίζεις μπάλα και ειδικά με τέτοιες συνθήκες. Ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις τελικές προσπάθειες. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο παιχνίδι και είναι σημαντικό που βοήθησαν αυτοί που πέρασαν ως αλλαγή.

Συγχαρητήρια σε Μηνά και Χάρη που είναι στην κλήση της Εθνικής. Είναι μεγάλο κέρδος το ότι ήρθε πίσω ο κόσμος. Θέλω να τους ευχαριστήσω που μας βοήθησαν. Μπράβο στον πρόεδρο και σε όλη τη διοίκηση. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να έρθει πίσω ο κόσμος. Τον θέλουμε δίπλα μας για να μας βοηθήσει. Έχουμε τη διακοπή για την Εθνική και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Καλή συνέχεια στη Νέα Σαλαμίνα».

Για τις πολλές φάσεις που δημιουργεί η ΑΕΛ: «Είναι η τρίτη χρονιά που δουλεύουμε μαζί. Αλλάξαμε κάποια πράγματα για να είμαστε πιο επιθετικοί. Έχουμε εκτός ακόμη τους Γκαζαριάν, Ντανίλο και Σάντος. Σιγά σιγά θα είμαστε καλύτεροι».

Για τις μεταγραφές: «Τελειώσαμε, αλλά στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «We Are Part of your Team»

ΑΕΛ: «We Are Part of your Team»

Ένα πρόγραμμα που αφορά τη διαχείριση των υφιστάμενων και μελλοντικών χορηγών – συνεργατών
 |  ΑΕΛ
X