ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κέρκες: «Μίλησα για τους παίκτες μου επειδή τους ξέρω»

Τα νέα για τους τραυματίες

Ο Ντούσαν Κέρκες είχε για άλλη μια φορά πολλά πράγματα να πει στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς αναφέρθηκε και σε όσα είπε μετά τη Νέα Σαλαμίνα και την κριτική που δέχθηκε.

ΑΕΛ: Σοβαρή εξέλιξη!

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για την ομάδα μου. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και πάντα είναι έτσι με την ΑΕΚ είτε εδώ είτε στην Αρένα. Είναι αγώνες με ενδιαφέρον. Ξέραμε πως έπρεπε να πιέσουμε έτσι ώστε να μην έχουν ευκαιρία να αναπνεύσουν. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ίσως χωρίς πολλές ευκαιρίες. Είχε ρυθμό και πιστεύω όσοι ήρθαν στο γήπεδο το απόλαυσαν. Ένας προπονητής θέλει το καλύτερο για την ομάδα του. Ειδικά εμείς οι δυο που είμαστε καιρό με τους παίκτες. Μετά τη Νέα Σαλαμίνα είπα κάποια πράγματα και ρίσκαρα αλλά ξέρω τους παίκτες μου. Είδατε πόσο έτρεξαν σήμερα και τους λέω μπράβο. Με όλο το σεβασμό σε όλους, οι άνθρωποι πριν ξεκινήσουν να γράφουν καλύτερα να σκέφτονται περισσότερο. Μπράβο στον Ιμανόλ για τη δουλειά που κάνει και στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Μετά από καιρό ένιωσα τη στήριξή τους. Για άλλη μια φορά μπράβο στους παίκτες μου και κάθε καλό στην ΑΕΚ».

Για τους τραυματίες: «Ο Αβραάμ και ο Ντόσα ακόμα 2-3 βδομάδες. Ο Αντάμοβιτς θα μπει με την ομάδα αλλά θέλει λίγο ακόμα χρόνο για να παίξει. Ο Μπόρις ούτως ή άλλως έπρεπε να γίνει αλλαγή θα παίρναμε το ρίσκο και πρέπει να δούμε το γιατρό την κατάστασή του».

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

Για μια εξάδα παικτών όχι μόνο δεν θα έχει «ψαλίδι», αλλά αντίθετα θα τους γίνει αύξηση στον μισθό τους
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
24sports team
 |  ΑΕΛ
X