ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Η κίτρινη του Κερκέζ και το επικοινωνιακό κενό

Στην κουβέντα επί των γεγονότων του Αρένα, απουσιάζει επίσημα η ΑΕΛ

Κωνσταντίνος Νικολάου

Το παιχνίδι της ΑΕΛ με την ΑΕΚ ανήκει εδώ και μερικές ημέρες στο παρελθόν, όμως ο αγώνας αυτός άφησε έναν απόηχο που από πολλούς πέρασε είτε απαρατήρητος είτε το προσπέρασαν όπως συνηθίζουμε να κάνουμε σε πολλά θέματα επί καθημερινής βάσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάτι δηλαδή σαν scroll down όπως πια λέμε στη σύγχρονη αργκό.

Το θέμα έχει να κάνει κυρίως για τα όσα έγιναν με το πέρας του ντέρμπι, μεταξύ του προέδρου της ΑΕΚ, Άντρου Καραπατάκη και ανθρώπων της ΑΕΛ. Σύμφωνα με αυτούς που βρέθηκαν στο γήπεδο, ο κ. Καραπατάκης και ο περίγυρος του προέβησαν σε απρεπή συμπεριφορά, ενώ ορισμένοι οπαδοί των γηπεδούχων προκάλεσαν τον προπονητή της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ. Μάλιστα ο Βόσνιος τεχνικός δεν άντεξε και αντέδρασε απαντώντας στη κερκίδα των γηπεδούχων, μ' αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Λούκα Σωτηρίου, με κίτρινη κάρτα.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, πρέπει να πούμε ότι στο ΑΕΚ Αρένα το περασμένο Σάββατο εκτός από τις αποστολές των δύο ομάδων, παρευρέθηκαν περίπου και 25 οπαδοί των δύο ομάδων, όπως προβλέπει ο κανονισμός του Υπουργειου Υγείας. 

Σχετικά με το θέμα  της στάσης- συμπεριφοράς του προέδρου της ΑΕΚ και των ανθρώπων που βρισκόντουσαν μαζί του, οι λιγοστοί οπαδοί της ΑΕΛ που βρέθηκαν στο γήπεδο, ισχυρίζονται ότι η φιλοξενία που έτυχαν δεν ήταν σε καμία περίπτωση η αρμόζουσα, σ' ένα γήπεδο μάλιστα που βρέθηκαν λίγοι οπαδοί επί της εποχής της κάρτας οπαδού.

Για να ακριβολογούμε, ο κύριος Άντρος Καραπατάκης όσα χρόνια ασχολείται με το ποδόσφαιρο δεν έδωσε δικαίωμα για να του καταλογιστεί απρεπή συμπεριφορά, αφού πάντα προσπαθεί να βγάζει προς τα έξω το καλύτερο του εαυτό.

Έτσι και αλλιώς σημασία έχει μάλλον αυτό που ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου, 'ότι δηλαδή το “θέμα θεωρείται λήξαν”.

Βεβαίως και θεωρείται τέτοιο,  αφού ποτέ δεν πήρε επίσημη μορφή, αφού πέραν κάποιων συζητήσεων  που έγιναν.. στα ράδια και στους καφενέδες το θέμα δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις. Θα μπορούσε να λάβει διαφορετική τροπή,  αν το επέλεγε η ΑΕΛ, αλλά η ομάδα της Λεμεσού διόλου δεν ασχολήθηκε.

Ακριβώς αυτή της η στάση, υποβάθμισε το όποιο γεγονός, κάτι όμως που δεν συνάδει με τα παράπονα του κόσμου και την οργή που του προκάλεσαν οι φήμες ή η κουβέντα γύρω από το συμβάν.

Θα μπορούσε κανείς να το ερμηνεύσει ανάλογα. Ή που δηλαδή η ΑΕΛ δεν ενοχλήθηκε αφού δεν έκρινε σοβαρό να τοποθετηθεί, αφήνοντας στον κόσμο της να ερμηνεύει όπως ο καθένας θέλει ή που διαπιστώνεται ένα τεράστιο επικοινωνιακό κενό εκ μέρους της. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κωνσταντίνος Νικολάου

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «We Are Part of your Team»

ΑΕΛ: «We Are Part of your Team»

Ένα πρόγραμμα που αφορά τη διαχείριση των υφιστάμενων και μελλοντικών χορηγών – συνεργατών
 |  ΑΕΛ
X