ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

«Η πιο δύσκολη απόφαση, δεν μπορούσα να πω όχι σε 1,5 εκατ.»

Τι είπε για τη μεταγραφή του Κέλερ, ο Πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM 95

Ο Πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή "Κάνε Παιχνίδι" με την Στέλλα Σωκράτους και μεταξύ άλλων σχολίασε τη μεταγραφή του Κέλερ σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

 

Αναλυτικά:

Για τα πανηγύρια: «Η πίεση που βγαίνει μετά από ένα δύσκολο αγώνα. Η πίεση ήταν ακόμη μεγαλύτερη γιατί λίγες μέρες πριν συμφώνησα στην πώληση του Κέλερ».

Για την πώληση του Κέλερ: «Μέχρι τέλος Μαΐου μισό εκατομμύριο και αν θα τον κρατήσουν ακόμη ένα. Τον πήραμε δωρεάν, στην αρχή δεχτήκαμε κριτική γιατί τον φέραμε. Θέλουμε να φέρνουμε τέτοιους παίκτες στην ομάδα για να γίνονται πωλήσεις. Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα από όταν ανέλαβα την ομάδα. Είχαμε το πιο κρίσιμο παιχνίδι μετά από δυο μέρες. Θεωρώ ότι αν έμενε θα τον είχα και δεν θα τον είχα στο γήπεδο. Ήταν πολύ καλό το ποσό».

Γιατί δεν έγινε ενίσχυση στην άμυνα: «Ο προπονητής έκρινε ότι έχει ανάγκη σε θέσεις της επίθεσης. Αμυντικά να κρατάς την Ομόνοια στο μηδέν νομίζω πας καλά. Δεν μπορώ να σκεφτώ για αντικαταστάτη του Κέλερ και να πω όχι σε 1,5 εκα. Είναι τα μισά έσοδα τον χρόνο».

Αναλυτικά ΕΔΩ οι δηλώσεις του.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «Κλειδώνει» του Κέλερ

ΑΕΛ: «Κλειδώνει» του Κέλερ

Οι πιθανότητες να βρίσκεται ο στόπερ στο αποψινό παιχνίδι με την Ομόνοια για το κύπελλο είναι ανύπαρκτες
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΕΛ