ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γιανέφσκι: «Ζωντανοί για εξάδα - Δεν τραυματίστηκε ο Μιραλάς»

Δηλώσεις από τον προπονητή της ΑΕΛ

Το παρών του στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου έδωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Τσεντομίρ Γιανέφσκι, μετά το τέλος του ματς με την Καρμιώτισσα.

Αναλυτικά:

«Δύσκολο παιχνίδι για μας. Με μια διαφορετική ενδεκάδα απ΄ ότι συνήθως. Με πολλούς τραυματίες, κάποιοι είχαν κάρτες. Φοβόμουν ότι δεν θα έχουμε αυτοματισμούς και όχι από την ποιότητα που έχει το ρόστερ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες δεν τα καταφέραμε, βάλαμε γκολ στο δεύτερο με Μιραλάς. Έκανε ύστερα την εμφάνιση της η κούραση, η Καρμιώτισσα είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά βάλαμε δεύτερο με τον Μιλιτσεάνου. Ευχαριστούμε τον κόσμο, διεκδικούμε τους στόχους μας και μια θέση στην εξάδα, είμαστε ακόμα εκεί. Θα δούμε ποιοι θα είναι έτοιμοι για το επόμενο ματς και θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που κερδίσαμε, για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Ιωάννου πήγε πολύ καλά, ο Κολιάς που μπήκε μετά το ίδιο. Θέλουμε να δώσουμε χρόνο σε αυτούς, είναι σίγουρα το μέλλον. Πήραν κάποιες εμπειρίες σήμερα και για αυτούς είναι πάρα πολύ σημαντικό. Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι έτοιμοι για κάθε ματς, δεν θα τους κάψουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι από την προσπάθεια τους και σιγά σιγά θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Για τον Μιλιτσεάνου: «Σίγουρα μας βοήθησε. Μπορεί να μην άρχισε καλά το παιχνίδι όμως όσο περνούσε ο χρόνος κέρδιζε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Τον βοήθησε και η ασίστ σήμερα, δουλεύει σκληρά όπως όλη η ομάδα».

Αν τραυματίστηκε ο Μιλιτσεάνου: «Δεν κτύπησε, ήταν από την κούραση και τα συνεχόμενα παιχνίδια».

Τι φταίει και πρέπει να φτάσουμε στους τραυματισμούς για να παίξουν νεαροί στην Κύπρο: «Μου αρέσει να δουλεύω και να δίνω ευκαιρίες στους νεαρούς. Πρέπει όμως σιγά σιγά. Πρέπει πρώτα να έχεις τους βασικούς. Όταν ήρθα εδώ είχαμε μόνο ένα βαθμό. Δεν μπορούσα να βάλω άπειρους παίκτες. Στη δύσκολη στιγμή πρέπει να βάλεις ποιοτικούς παίκτες και στη συνέχεια να μπουν και οι νεαροί».

Για Μιραλάς: «Δεν είναι τραυματισμός. Ήταν κούραση. Έπαιξε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Μετά και τον τραυματισμό που είχε δεν θέλαμε να πάρουμε ρίσκα. Οπότε είπα ακόμα κι αν χάσουμε το παιχνίδι αν τον βγάλω προτιμώ να μην τον χάσω για ένα μήνα ας πούμε. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Έχει την εμπειρία να συνδέει τις γραμμές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Λύση στο πρόβλημα

ΑΕΛ: Λύση στο πρόβλημα

Ένα στοιχείο που καλείται να διορθώσει όσο πιο γρηγορά γίνεται ο Γιανέφσκι
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ