ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Για τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ είναι ξεκάθαρο ότι αδιάφοροι αγώνες δεν υπάρχουν»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, με αφορμή τον αυριανό (06/03) αγώνα της ομάδας τους κόντρα στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

Την Πέμπτη που μας πέρασε η ομάδα μας έπραξε το αυτονόητο απέναντι σε ένα κατώτερο αντίπαλο και πέρασε στους 4 του κυπέλλου. Αυτονόητο το θεωρούμε επειδή η Α.Ε.Λ εκ της ιδρύσεως της έχει ως σκοπό να διεκδικεί μέχρι τέλους κάθε τίτλο κι’ αυτό οφείλουν να το αντιληφθούν όλοι όσοι εκπροσωπούν το Σωματείο μας, σε όλα τα αθλήματα.

Από εκεί και πέρα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, σε κόσμο και ομάδα, όχι για την πρόκριση απαραίτητα αλλά για το ότι μαζί, σαν πραγματική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, καταφέραμε να βγούμε από τον βούρκο της αγωνιστικής κατηφόρας και της εσωστρέφειας, κρατώντας ζωντανό τον ένα από τους δύο στόχους που τέθηκαν πριν την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Με την ίδια ομοψυχία ο στόχος θα επιτευχθεί και έστω και τελευταία στιγμή πιστεύουμε πως η χρονιά θα σωθεί.

Από αύριο μπαίνουμε σε μια σειρά “αδιάφορων” αγώνων για τον θεσμό του πρωταθλήματος. Για τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι αδιάφοροι αγώνες δεν υπάρχουν, καθώς ως πιστοί προσκυνητές αυτής της ομάδας, γεννηθήκαμε για να την ακολουθούμε και ζούμε για να την υπηρετούμε. Οφείλουμε να σταθούμε στο πλάι των ποδοσφαιριστών μας και να μην επιτρέψουμε να αγωνίζονται σε γήπεδα-ησυχαστήρια όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια λόγω της αποχής μας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση