ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επέτειος! Χίλιες και μια νύχτες... Κερκέζ

Το 24sports εύχεται στον προπονητή της ΑΕΛ...

Το μακρινό Μάρτιο του 2018 (συγκεκριμένα στις 5 του μήνα) η ΑΕΛ είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε το διαζύγιο της με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ. Στην ίδια ανακοίνωση γινόταν γνωστό ότι τα ηνία της ομάδας θα αναλάμβανε ο Ντούσαν Κέρκεζ ο οποίος ήταν στη Κ19 των «γαλαζοκιτρίνων».

Ο Ντούσαν Κέρκεζ συμπλήρωσε χτες 1000 μέρες στον πάγκο της ΑΕΛ, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη 1000η μέρα του στον πάγκο της ομάδας του με τη νίκη στο λεμεσιανό ντέρμπι. Πρόκειται για ένα μεγάλο επίτευγμα όπως και να το δεις. Είναι ο μακροβιότερος τεχνικός επί Σοφοκλέους και γενικότερα στην ιστορία της ΑΕΛ. 

Φέτος βρίσκεται στα καλύτερα του, τόσο ο ίδιος όσο και η ΑΕΛ, καθώς έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα η οποία παίζει ελκυστικό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο, φιγουράροντας πανάξια στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η φετινή ΑΕΛ αποτελεί το αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που επιτελεί ο Σερβοβόσνιος προπονητής.

Η ΑΕΛ ανέβασε επίπεδο τον Κέρκεζ και ο Κέρκεζ ανέβασε επίπεδο την ΑΕΛ. Με τον Σερβοβόσνιο στον πάγκο της, η ομάδα της Λεμεσού σφύζει από ποδοσφαιρική υγεία και δικαιούται να έχει βλέψεις ακόμα και για την κορυφή, καθώς είναι παραδεκτό από όλους ότι παίζει μέχρι τώρα το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους έδωσε την ευκαιρία στον Κέρκεζ και σχεδόν τρία χρόνια μετά δικαιώνεται για την επιλογή του. Με τη μεθοδική δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια ο Σερβοβόσνιος έχει κερδίσει τον σεβασμό φίλων και αντιπάλων, αποτελώντας ένα από τους πιο αξιόλογους και εξελίξιμους προπονητές που εργάζονται στο πρωτάθλημα μας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Shit happens

ΑΕΛ: Shit happens

Έχασε… αλλά συμβαίνουν κι αυτά
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ