ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εμετός…

Δεν είναι μόνο οι χυδαίοι, υπάρχουν και άτομα που αντιστέκονται στην ηλιθιότητα

24news team

Η ΑΕΛ πέτυχε σπουδαία πρόκριση στο Αρένα επί της ΑΕΚ με 2-0, με την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ να αποδίδει πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και κυριάρχησε.

Μελανό σημείο, που έφερε και το ξέσπασμα του Βόσνιου τεχνικού στην δημοσιογραφική διάσκεψη είναι αυτά που συνέβησαν πίσω από τους πάγκους, μετά κυρίως την επίτευξη του δεύτερου γκολ της ΑΕΛ.

Μιλώντας με κύκλους των «γαλαζοκίτρινων», μας ανέφεραν ότι ο Ντούσαν Κέρκεζ εκτός από την αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος ότι υπήρχε συγκεκριμένο άτομο στην κερκίδα που τον αποκαλούσε… μουσουλμάνο, δέχτηκε και αρκετές βρισιές, κατά την διάρκεια του αγώνα. Γενικώς η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων προκαλεί εμετό καθότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να προσβάλουν τα ιερά και τα όσια του καθενός. 

Ο Βόσνιος τεχνικός, όταν άνοιξε διάλογο με την κερκίδα, είχε υποδείξει τα συγκεκριμένα άτομα που τον έβριζαν, ενώ όταν έγινε η γενική σύρραξη πίσω από τους πάγκους, υπήρχε και ένα μέλος της ασφάλειας του σταδίου που έβριζε ανθρώπους της ΑΕΛ, αντί να προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση.

Πάντως, μας επισήμαναν την καταλυτική παρουσία του παράγοντα της ΑΕΚ, Ιωσήφ Φράγκου, ο οποίος με το που άρχισε η αντιπαράθεση, λειτούργησε σαν «πυροσβέστης», βάζοντας μάλιστα τις φωνές σε όσους από την κερκίδα πήγαν να αντιδράσουν.

Ενώ, αμέσως είχε κατευθυνθεί πίσω από τους πάγκους και ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης, με σκοπό να συμβάλει για να ηρεμήσει η κατάσταση. Πραγματικά, είναι κρίμα, ενώ τα γήπεδα είναι άδεια και ο κόσμος περνά τόσα πολλά, να υπάρχει αυτή η κατάσταση ακόμα στους αγωνιστικούς χώρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΕΛ  |  ΑΕΚ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Shit happens

ΑΕΛ: Shit happens

Έχασε… αλλά συμβαίνουν κι αυτά
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ