ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έβαλαν το λιθαράκι τους

Έχουν συμβάλει σημαντικά στη διαμόρφωση των θέσεων των διοικήσεων του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ

Σάββας Λαζανιάς

Οι διοικήσεις του ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ βγήκαν και έθιξαν για άλλη μια φορά το πολυσυζητημένο θέμα της κάρτας φιλάθλου, ζητώντας από όλους τους αρμοδίους να βρουν τις λύσεις για να επιστρέψει μαζικά ο κόσμος στα γήπεδα.

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους απέστειλε πριν από λίγες μέρες επιστολή στους προέδρους των ομάδων, στους οργανωμένους όλων των ομάδων και στον πρόεδρο της ΚΟΠ, με την οποία ζητά να συνταχθεί ένα κοινό μέτωπο για την τροποποίηση του νόμου της κάρτας.

Σήμερα η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ πήρε τη σκυτάλη με την επιστολή που απέστειλε στον ΠτΔ, η οποία κοινοποιήθηκε στα κοινοβουλευτικά κόμματα, στον πρόεδρο της Βουλής και στην ΚΟΠ. Η ομάδα της Λευκωσίας ζητά από τον κ. Αναστασιάδη να παρέμβει έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν οι θεσμοί και να θέσουν προς συζήτηση το θέμα, προκειμένου να βρεθεί μια λύση που θα φέρει ξανά τον κόσμο στα γήπεδα.

Δεν είναι πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΛ εκφράζουν την αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία για την κάρτα φιλάθλου, νομοθεσία η οποία θεωρούν ότι έχει συμβάλει σημαντικά στη μείωση του κόσμου από τα γήπεδα.

Οι θέσεις των διοικήσεων των δυο ομάδων είναι σχεδόν ταυτόσημες με αυτές των οργανωμένων συνόλων τους, του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι έβαλαν κι αυτοί το λιθαράκι τους. Δεν είναι μυστικό πως οι σχέσεις της διοίκησης Πετρίδη με τους πορτοκαλί και της διοίκησης Ανδρέα Σοφοκλέους με τη Θύρα 3 βρίσκονται σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

Οι οργανωμένοι των ομάδων έχουν συμβάλει σημαντικά στη διαμόρφωση των θέσεων των διοικήσεων του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ για την κάρτα φιλάθλου. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους και ο Πρόδρομος Πετρίδης αφουγκράζονται και υιοθετούν σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις των οργανωμένων, καθώς έχουν κατανοήσει ότι οι ομάδες τους έχουν χάσει μέρος της δυναμικής τους από την απουσία των πορτοκαλί και της Θύρα 3.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X