ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διατάγματα αποκλεισμού για δυο οπαδούς της ΑΕΛ

Συνελήφθησαν για υπόθεση που αφορά παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, μεταφορά επιθετικού όπλου σε αθλητικό χώρο και μέθη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα δύο πρόσωπα ηλικίας 52 και 53 ετών, τα οποία συνελήφθησαν χθες στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, μεταφορά επιθετικού όπλου σε αθλητικό χώρο και μέθη. Παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών.

Για τα δύο πρόσωπα, η υπόθεση ορίστηκε στις 11 Ιουνίου, 2019 και για να αφεθούν ελεύθεροι, το Δικαστήριο τους επέβαλε εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ, ενώ θα παρουσιάζονται σε συγκεκριμένους Αστυνομικούς Σταθμούς συγκεκριμένες μέρες και ώρες.

Επίσης, εναντίον τους εκδόθηκαν διατάγματα αποκλεισμού μέχρι την εκδίκαση των υποθέσεων, με τα οποία τους απαγορεύεται να εισέρχονται σε αθλητικούς χώρους όπου αγωνίζεται η ομάδα της ΑΕΛ. Όπως καθορίζεται στα διατάγματα, τα δύο πρόσωπα, θα παρουσιάζονται και θα παραμένουν σε καθορισμένο Αστυνομικό Σταθμό μισή ώρα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα στον οποίο αγωνίζεται η ομάδα τους και θα παραμένουν εκεί μέχρι και μισή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Loading…Missions

ΑΕΛ: Loading…Missions

Οι δύσκολες αποστολές τώρα αρχίζουν, τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια…
Τάσος Χρυσοστόμου
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Crash-test

ΑΕΛ: Crash-test

Είπε τι είπε… τώρα θα δείξει αν ήξερε τι έλεγε
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Για το δώρο γενεθλίων

ΑΕΛ: Για το δώρο γενεθλίων

Η ομάδα της Λεμεσού συμπλήρωσε χθες 89 χρόνια ζωής και θα ήταν ότι καλύτερο να συνδυαστεί με νίκη η σημερινή αναμέτρηση ...
 |  ΑΕΛ
X