ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Check ματ… και στον Πετράκη

Μετά τους Τιμόυρ και Σοφρώνη ήρθε η σειρά του Ελλαδίτη

Απίστευτα πράγματα κάνει φέτος η ΑΕΛ αφού όπως δείχνει ούτε οι τραυματισμοί, ούτε οι πολλές απουσίες, ούτε φυσικά τα συνεχόμενα ντέρμπι είναι αρκετά για να κρατήσουν την ομάδα μακριά από τις νίκες.

Τα «λιοντάρια» του Κερκέζ κατάφεραν μετά από δύο καθαρές νίκες να επικρατήσουν και του συμπολίτη, ανεβαίνοντας λίγο ακόμη προς την κορυφή, αφήνοντας πίσω τον Απόλλωνα και κυρίως στέλνοντας μήνυμα σ’ ολόκληρη την ποδοσφαιρική Κύπρο ότι φέτος δεν αστειεύεται καθόλου.

Φυσικά τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είναι τυχαίο. Αντιθέτως είναι η δουλειά που γίνεται από το Ντούσαν Κερκέζ ο οποίος αποδεικνύεται και μαέστρος στην σκακιέρα της τακτικής. Και εκεί πουη του καταλόγιζαν ότι δεν κέρδιζε ντέρμπι και μάλιστα συνεχόμενα.

Νίκησε τον Τιμούρ με ενδεκάδα ανάγκης, πήγε στην ΑΕΚ και κέρδισε τον Σοφρώνη έχοντας επίσης πολλά προβλήματα και δύο αναγκαστικές αλλαγές και κατάφερε να κλείσει την εβδομάδα επικρατώντας του Απόλλωνα ο οποίος είχε καλή ψυχολογία μετά την αλλαγή προπονητή και τη νίκη της περασμένης εβδομάδας.

Μάλιστα η νίκη Ντούσαν Κερκέζ επι του Πετράκη είναι η δεύτερη για φέτος αφού κατάφερε να επικρατήσει και στην πρώτη τους κόντρα όταν η ΑΕΛ αναμετρήθηκε με τον Ολυμπιακό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση