ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βοζίνια: «Πάντα ξεχωριστά τα ματς με Απόλλωνα»

Μίλησε μετά τη βράβευσή του

Δηλώσεις με την ευκαιρία της βράβευσής του για την καλύτερη απόκρουση της 19ης αγωνιστικής παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΠ ο Βοζίνια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Σε προηγούμενη σου βράβευση είχες πει ότι όλη η ομάδα αμύνεται ώστε να δέχεσαι λιγότερα σουτ αλλά όταν αυτό συμβαίνει πρέπει να είσαι έτοιμος.
«Αυτή είναι ακριβώς η δουλειά μου. Σαν τερματοφύλακας προετοιμάζομαι κατάλληλα και προσπαθώ να είμαι πάντα σε εγρήγορση στο παιχνίδι για να αποκρούω τέτοια σουτ.»

Πως βλέπεις την συνέχεια για την ΑΕΛ;
«Ο στόχος μας πρώτα από όλα είναι να τερματίσουμε στους πρώτους έξι. Δουλέψαμε και προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι.»

Στα ημιτελικά του κυπέλλου αντίπαλος ο Απόλλωνας.
«Αυτοί οι αγώνες είναι πάντα ξεχωριστοί. Είναι μια πολύ καλή ομάδα ο Απόλλωνας και πολύ δύσκολος αντίπαλος. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια αλλά όπως είπα στο μυαλό μας είναι το επόμενο παιχνίδι με την Άχνα. Τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα είναι τις περισσότερες φορές όμορφα με αρκετούς φιλάθλους.»

Που αφιερώνεις το βραβείο;
«Το αφιερώνω σε όλους όσους με ψήφισαν, στην οικογένεια της ΑΕΛ – συμπαίκτες, προπονητές, οπαδούς – και στην οικογένεια μου και τους φίλους μου στο Πράσινο Ακρωτήριο.»

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

Για μια εξάδα παικτών όχι μόνο δεν θα έχει «ψαλίδι», αλλά αντίθετα θα τους γίνει αύξηση στον μισθό τους
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
24sports team
 |  ΑΕΛ
X