ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αριάδνη: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ μίλησε για όλα τα θέματα της ομάδας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

Για την ήττα από την Ομόνοια και τη συνέχεια: «Σίγουρα δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ήταν ένα παιχνίδι, υπάρχει δρόμος, θα υπάρξουν απώλειες από όλες τις ομάδες, δεν μπορείς να προκαθορίσεις τι θα έρθει στη συνέχεια. Μπήκαμε δίκαια στην εξάδα και θα παλέψουμε σκληρά για την επίτευξη των στόχων μας. Είναι μακρύς ο δρόμος, υπάρχουν πολλά παιχνίδια, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Μας ενδιαφέρουν και οι δύο θεσμοί. Είναι σημαντικό να διατηρείται η ομάδα σε καλή φόρμα, μέσω των παιχνιδιών που έρχονται».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με ΑΕΚ: «Έχει ξεκινήσει η προετοιμασία. Αυτή την ώρα υπάρχει προπόνηση. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Γκαθτανιάγκα και Γκοντάλ είναι εκτός. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας τα αρνητικά, μπορούμε πολύ καλύτερα και θέλουμε να το δείξουμε και με την ΑΕΚ. Αυτά τα παιχνίδια είναι τελικοί, όλες οι ομάδες έχουν συγκεκριμένους στόχους, ο ανταγωνισμός ανεβαίνει. Ξέρουμε τις ικανότητες των παικτών μας και ελπίζουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο, κόντρα στην ΑΕΚ».

Για τον προγραμματισμό: «Μένουμε στην ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγες μέρες. Δεν χρειάζεται να αποσπάται η προσοχή μας σε κάτι άλλο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας. ‘Όταν έρθει η ώρα, θα ασχοληθούμε και με αυτό το ζήτημα».

Aκούστε το ηχητικό: 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

Για μια εξάδα παικτών όχι μόνο δεν θα έχει «ψαλίδι», αλλά αντίθετα θα τους γίνει αύξηση στον μισθό τους
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
24sports team
 |  ΑΕΛ
X