ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αποχαιρέτησε το νέο βοηθό προπονητή στην ΑΕΛ... ο Ατρόμητος

Ανακοίνωση απ' την ομάδα του Περιστερίου

Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση για τον Γιώργο Κορακάκη που θα αναλάβει καθήκοντα βοηθού προπονητή στην ΑΕΛ, εξέδωσε ο Ατρόμητος.

Αναλυτικά:

«Το ''ευχαριστώ'' της ομάδας μας στον Γιώργο Κορακάκη και στα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ που αποχωρούν.

Η οικογένεια του Ατρόμητου θα ήθελε να εκφράσει τις πιο θερμές της ευχαριστίες στον Γιώργο Κορακάκη, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την ΑΕ Λεμεσού.

Ο Γιώργος Κορακάκης, ανεξάρτητα από τον σύλλογο στον οποίο βρίσκεται, θα αποτελεί για πάντα μία ζωντανή ιστορία του Ατρόμητου, τον οποίο έχει υπηρετήσει τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής.

Από το 2018 και έπειτα, από όταν επέστρεψε στον Ατρόμητο, ανέλαβε τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών (2018 – 2022) και του προπονητή της Κ17, ενώ εν συνεχεία διετέλεσε και προπονητής της Κ19.

Από τον Νοέμβριο του 2020 αποτέλεσε τον άμεσο βοηθό του Κρις Κόλμαν στην πρώτη ομάδα, ρόλο που είχε μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν με προπονητή τον Σάσα Ίλιτς, ενώ δήλωσε πάντα ''παρών'' όταν χρειάστηκε για τον ρόλο του πρώτου προπονητή.

Ο Γιώργος Κορακάκης θα είναι πλέον ο άμεσος βοηθός του Κρις Κόλμαν στην ΑΕ Λεμεσού και όλη η οικογένεια του Ατρόμητου τους εύχεται μια επιτυχημένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί για την προσφορά τους τους Αντώνη Κουρή (προπονητής φυσικής κατάστασης), Χρήστο Μακρυγιάννη (Αναλυτής) και Μάρκο Γκαρόφαλο (προπονητής τερματοφυλάκων), που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας την προσεχή σεζόν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Πήραν μια γεύση

ΑΕΛ: Πήραν μια γεύση

Όσοι νέοι ήταν στην χθεσινή προπόνηση, πήραν μια πρώτη γεύση του τι εστί ΑΕΛ, και σίγουρα… έπαθαν την πλάκα τους
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ