ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Να βοηθώ την ομάδα μου και... να έρθει μια ευκαιρία για εξωτερικό»

Ο Άγγελος Ανδρέου πήρε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της δεύτερης αγωνιστικής

Το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Άγγελος Ανδρέου. Μιλώντας παράλληλα στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ δήλωσε τα πιο κάτω:

Πως νιώθεις για το βραβείο; Την συγκεκριμένη αγωνιστική είχαμε πολύ όμορφα γκολ και μάλιστα τα δύο ήταν από ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Όντως όλα τα γκολ ήταν ωραία και του Παπαφώτη εξίσου όμορφο. Ήταν σημαντικό που με το γκολ μου βοήθησα κι εγώ την ομάδα να κερδίσει τον συγκεκριμένο αγώνα. Αφιερώνω το βραβείο σε όλη την οικογένεια της ΑΕΛ και σε όσους είναι δίπλα μου και με στηρίζουν».

Εδώ και τρεις σεζόν αυξάνεις τα λεπτά συμμετοχής σου ενώ φέτος ξεκίνησες στην ενδεκάδα της ΑΕΛ στα περισσότερα παιχνίδια. Πως νιώθεις γι΄ αυτό και πόσο σημαντικό ήταν το πέρασμα σου από την Levante όταν ήσουν έφηβος;

«Σίγουρα ο στόχος μου είναι κάθε σεζόν να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, για να κερδίζω τη θέση μου στην ενδεκάδα της ΑΕΛ. Το πέρασμα μου στην Ισπανία και την Levante με βοήθησε σίγουρα περισσότερο από ότι εάν έμενα στην Κύπρο. Τώρα πρέπει να συνεχίσω την σκληρή δουλειά, να βοηθώ την ομάδα μου και γιατί όχι, να έρθει και πάλι μια ευκαιρία για εξωτερικό».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων-ΑΕΛ: Last chance...

Απόλλων-ΑΕΛ: Last chance...

Η διάκριση στην δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση είναι μια λύση που αμφότερες θα κυνηγήσουν.
Παντελής Παντελή
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ