ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αλφαμέγα Stadium»: Εγκαίνια… τηλεοπτικά

Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την εκδήλωση μέσω των καναλιών της Cablenet

24sports team

info@24sports.com.cy

Σε ρυθμούς «Αλφαμέγα Stadium» κινούνται οι τρεις ομάδες της Λεμεσού, ΑΕΛ, Απόλλων, Άρης καθώς αύριο Παρασκευή στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση των εγκαινίων του γηπέδου. Μια μέρα σίγουρα ιστορική τόσο για τις τρεις ομάδες όσο και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο την οποία οι διοικήσεις, οι φίλαθλοι κι όσοι βρίσκονται κοντά στις ομάδες περίμεναν εδώ και καιρό.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό ο κόσμος δεν θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια και να παρευρεθεί στην εκδήλωση, καθώς τα εγκαίνια θα λειτουργήσουν μόνο με προσκλήσεις. Συγκεκριμένα περίπου 500 άτομα θα βρίσκονται στην τελετή η οποία αναμένεται να διαρκέσει περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά.

Ο κόσμος όμως που θέλει να παρακολουθήσει την εκδήλωση θα μπορεί να το πράξει τηλεοπτικά, καθώς όπως ανακοίνωσε η Cablenet θα μεταδίδει ζωντανά τα εγκαίνια μέσω του καναλιού Cablenetsports 1.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Αγιασμό από τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο, ενώ θα ακολουθήσουν ομιλίες από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη. Στο τέλος θα υπάρξει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιηθεί η οποιαδήποτε λεπτομέρεια επί αυτού.

Από εκεί και πέρα το μεγάλο ερώτημα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο νέο στάδιο παραμένει, καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει αγώνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Έτσι δεν πας… πουθενά!

ΑΕΛ: Έτσι δεν πας… πουθενά!

Τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα πλέον στην ΑΕΛ, αφού η ομάδα στερείται ποιότητας, σχεδόν σε όλες τις γραμμές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ