ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αλάτι σε όλες τις πληγές

Χάνουν και το ενδιαφέρον τους τα ξεσπάσματα πλέον

Από όπου και να θες να το πιάσεις, όλο αυτό που βιώνει τους τελευταίους μήνες ο ΑΕΛίστας δεν υπάρχει λέξη να το χαρακτηρίσεις εκτός από μιζέρια. Στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, θα έλεγε κανείς πως είδαμε σε 90 λεπτά μέσα περίληψη των όσων γίνονται από τον περασμένο Μάη και μετά.

Λες και το σπάσιμο της κατάρας των τελικών κυπέλλου ήταν έγκλημα που έκανε ο κόσμος της ΑΕΛ και έπρεπε για αυτό να τιμωρηθεί. Παίζεις εντός έδρας μετά από ένα ματς που φώναξες για τη διαιτησία, έστειλες επιστολές, τα έβαλες με την ηγεσία της ΚΟΠ, είπες θα πας στην UEFA και χάνεις με γκολ οφσάιντ στο τέλος. Πριν από αυτό κερδίζεις πέναλτι και το πετάς στα σκουπίδια και χάνεις και παίκτη με αποβολή με τρόπο που μόνο να σε εκνευρίσει γίνεται. Όχι για το διαιτητή για να είμαστε σωστοί.

«Ντροπή σας»!

Το μόνο που υπήρχε να κρατά τον κόσμο, με τον τρόπο του ο καθένας, κοντά στην ομάδα ήταν ο δεσμός με τους παίκτες που πήραν το κύπελλο αλλά και το γεγονός πως παρά τα προβλήματα το πάλευαν παντού. Όσο μπορούσαν. Είναι φανερό πως πάει να σπάσει κι αυτό και πλέον δε γίνεται άλλο να σιωπάς και δεν μπόρεσε να σιωπήσει και ο προπονητής.

Δεν του έφταναν όλα τα άλλα του ΑΕΛίστα, άκουσε και πως πρέπει να φύγουν παίκτες για οικονομικούς λόγους και δεν υπάρχει μια για να αντικατασταθούν. Δεν τα ωραιοποιεί ποτέ τα πράγματα ο Κέρκες, τα λέει όπως του έρχονται. Έχεις και την ηχητική υπόκρουση του ξεσπάσματος του προέδρου στα αποδυτήρια για τη διαιτησία και τα έχεις όλα.

Κέρκεζ: «Θα φύγουν παίκτες για οικονομικούς λόγους»

Το ξέσπασμα του προέδρου του σωματείου προς τον ΑΕΛίστα, που κι αυτός με τη σειρά του επέλεξε να γυρίσει την πλάτη κουρασμένος από την κατάσταση, είναι μια απόπειρα μπας και ξυπνήσει κανείς.

ΑΕΛ: «Μείνετε αμέτοχοι μαλ…»

Για τα αγκάθια του τώρα, σας τα γράψαμε σε αναλυτικό ρεπορτάζ μας. Για τα της επόμενης μέρας, προφανώς για να επιστρατεύονται κραυγές αγωνίας το πράγμα έφτασε στο αμήν. Το μόνο θετικό, είναι που κανένα χαλί δεν υπάρχει πλέον για να σκεπάσει το παραμικρό. Το πήρε, το σήκωσε και το πέταξε μια καλή πρώτα ο Κέρκες και μετά ο Κώστας Χριστοδούλου.

ΑΕΛ: Τα συμβόλαια που «καίνε»

Υ.Γ.: Καθαρά ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ δεν γράψαμε για τον αγώνα αφού δεν έχει και νόημα. Μια ομάδα που βιώνει όσα η ΑΕΛ φέτος, μόνο ως το δέντρο μπορεί να αντικρίζει το αγωνιστικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Shit happens

ΑΕΛ: Shit happens

Έχασε… αλλά συμβαίνουν κι αυτά
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ