ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγκάνοβιτς: «Η ΑΕΛ δεν είναι για 5η θέση»

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ

Το καλοκαίρι γράφτηκαν πολλά και διάφορα για τον μέλλον του Αντνάν Αγκάνοβιτς στην ΑΕΛ. Τελικά ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στο ρόστερ της ομάδας, και μάλιστα στα τελευταία παιχνίδια δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ΑΕΛ. Στο πλαίσιο αυτό ο Αγκάνοβιτς παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Πιστεύω πως δεν αξίζαμε να χάσουμε. Επιβάλαμε τον ρυθμό μας και τους παίζαμε στο δικό τους μισό. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Πιστεύω πως δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Παίξαμε καλά, δείξαμε χαρακτήρα. Δεν το γυρίσαμε όμως δείξαμε πως μπορούμε να παίζουμε καλά και σε δύσκολες έδρες ακόμη και όταν μένουμε πίσω στο σκορ».

Για την βαθμολογία και αν είναι ικανοποιημένοι: «Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη με την 5η θέση. Έχουμε βελτιωθεί και παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Δουλεύουμε σκληρά και θα παλέψουμε να οδηγήσουμε την ομάδα πιο ψηλά».

Για τις εμφανίσεις του: «Νιώθω καλά απ’ την αρχή της χρονιάς. Προπονούμαι σκληρά και όταν μου δώσει την ευκαιρία ο προπονητής δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Νιώθω άνετα να αγωνιστώ σε κάθε θέση στην μεσοεπιθετική γραμμή. Είμαι άνετος και έχω την εμπειρία για να ανταποκριθώ».

Για τον νεαρό Γερολέμου: «Δουλεύει πολύ σκληρά για την ηλικία του και θεωρώ πως μπορεί να πετύχει πολλά. Αν συνεχίσει να δουλεύει με αυτό τον τρόπο θα παίζει πολύ περισσότερο και είμαι χαρούμενος που ήδη φέτος παίρνει χρόνο συμμετοχής».

Για το αν αξιοποιεί την εμπειρία του στο να βοηθήσει τους νεαρούς: «Και εγώ και ο Ντόσα και όλοι όσοι έχουμε την εμπειρία προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους νεαρούς και έχουν μέλλον».

Για τα όσα γράφτηκαν το καλοκαίρι για το μέλλον του: «Ήμουν πάντα συγκεντρωμένος στην ΑΕΛ. Και αυτό συμβαίνει απ’ την αρχή της προετοιμασίας. Σε ένα καλοκαίρι μπορούν να γίνουν πολλά και αυτό είναι αλήθεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Κέρκες και όσους με στήριξαν. Εγώ ήμουν απ’ την αρχή συγκεντρωμένος στην ΑΕΛ».

Για μέλλον της ΑΕΛ και τους στόχους: «Θα πάμε βήμα προς βήμα και δεν σκεφτόμαστε τι θα γίνει στο τέλος. Πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και αν το πράξουμε αυτό πιστεύω πως το καλοκαίρι θα πετύχουμε κάτι καλό».

Για το ομαδικό πνεύμα: «Είναι σημαντικό και το κλίμα είναι φανταστικό. Είχαμε σημαντικούς τραυματισμούς και το να λειτουργούμε ενωμένοι είναι σημαντικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Πανηγυρική στιγμή από το πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα. Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ στο facebook

ΑΕΛ: Πήρε σχήμα

Με τον Σάντος καλύφθηκαν όλες οι προτεραιότητες και το ρόστερ πήρε σχήμα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X