ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Υπογραφές με κανένα

Δεν επισημοποιήθηκε τίποτα

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο ίδιος ο προπονητής διέψευσε, με κατηγορηματικό μάλιστα τρόπο (δες εδώ), ότι υπήρξαν ακόμα και συζητήσεις, πόσο μάλλον συμφωνία με τους παίκτες για τους οποίος αναπτύχθηκε φημολογία ότι με τη νέα χρονιά θα βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ ήταν κάθετος μιλώντας για τις περιπτώσεις των Αγγελή και Φιλιώτη, παρά την πληροφόρηση που τους έφερε να έχουν ήδη συμφωνήσει να ενταχθούν στην ΑΕΛ με το τέλος της σεζόν. Όπως τόνισε, κουβέντα δεν έγινε ούτε από τον ίδιο, ούτε από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, ούτε από τον πρόεδρο.

Πάντως, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι απίθανο να δούμε τους δύο παίκτες, ή έστω τον έναν από αυτούς, ντυμένους στα γαλαζοκίτρινα τη νέα χρονιά, όπως πληροφορείται το 24sports δεν έχουν πέσει υπογραφές ούτε με τον Αγγελή, ούτε με τον Φιλιώτη τη δεδομένη στιγμή.

Κατά συνέπεια, ακόμα και να υπήρξε επαφή ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο παικτών και οποιονδήποτε από πλευράς ΑΕΛ, αυτή περιορίστηκε σε προφορικό επίπεδο και δεν επικυρώθηκε με επίσημο τρόπο.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

Για μια εξάδα παικτών όχι μόνο δεν θα έχει «ψαλίδι», αλλά αντίθετα θα τους γίνει αύξηση στον μισθό τους
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X