ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Χαμένη ευκαιρία αλλά...

Ακόμη κρατά την τύχη στα χέρια της και αυτός ήταν ο στόχος

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Δεν τα κατάφερε σήμερα η ΑΕΛ η οποία θα μπορούσε να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για εξάδα. Με την ισοπαλία όμως στο Μακάρειο κόντρα στον Ολυμπιακό πλέον στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου κόντρα στον Εθνικό Αχνάς πρέπει να πάρει μόνο νίκη αλλιώς θα βγάλουμε… υπολογιστικές (οι οποίες μπορεί και να μην σε ευνοούν).

Δεν λέω το παιχνίδι σήμερα δύσκολο, όμως περίμενες το κάτι περισσότερο. Και ξεκίνησες ωραία το παιχνίδι με τέρμα μόλις στο 9’. Ήρθε βέβαια η ατυχία με τον Γκοντάλ και ο Μεντόγεβιτς αναγκάστηκε να πάει στην άμυνα, και το κενό του τελευταίου στο κέντρο φάνηκε. Αυτό όμως δεν μπορεί να είναι και η απόλυτη δικαιολογία. Ο Ολυμπιακός που είναι μια καλή σε είδε στα μάτια και αν είχε κρύο αίμα στο φινάλε μπορεί και να έπαιρνε τη νίκη και ύστερα θα μιλούσαμε αλλιώς.

Στα στοιχεία που έλειψαν σήμερα ήταν και το καθαρό μυαλό στην επίθεση. Υπήρχε μια δυσκολία στην τελική πάσα και τα τελειώματα γενικώς. Πέραν αυτού σε κάποια διαστήματα η μάχη στο χώρο του κέντρου χάθηκε και εκεί συνήθως είναι το κλειδί για να πάρεις μια νίκη.

Ασφαλώς είπαμε ρόλο έπαιξε και η αναγκαστική αλλαγή και η κούραση απ’ την μεγάλη προσπάθεια στο κύπελλο και οι απουσίες. Όμως σήμερα θα μπορούσες να κάνεις το πλέον αποφασιστικό βήμα για εξάδα και δεν το έκανες.

Για να είμαστε όμως δίκαιοι κρατάς και το γεγονός πως την τύχη σου ελέγχεις μόνο εσύ και αυτό οφείλεται καθαρά στο γεγονός πως πήρες βαθμό σήμερα.

Τώρα απέναντι στον Εθνικό Άχνας θα πρέπει να δούμε μια αποτελεσματική ΑΕΛ που να μπει μέσα στο γήπεδο και με κρύο αίμα να φθάσει στον στόχο της νίκης. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν αυτό και φυσικά δεν είναι εύκολο. Ο Εθνικός μόλις σήμερα έριξε πεντάρα στην Ανόρθωση για πλάκα. Θα χρειαστεί απόλυτη σοβαρότητα, συγκέντρωση και πάθος. Στοιχεία που η ΑΕΛ έβγαλε πολλές φορές στη φετινή περίοδο και θα πρέπει να τα βγάλει άλλη μια φορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Πανηγυρική στιγμή από το πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα. Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ στο facebook

ΑΕΛ: Πήρε σχήμα

Με τον Σάντος καλύφθηκαν όλες οι προτεραιότητες και το ρόστερ πήρε σχήμα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X