ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Τρία εκατομμύρια η τρύπα Σοφοκλέους

Η αναφορά του προέδρου του σωματείου της ΑΕΛ

Ημέρα εξαγγελίας των προγραμμάτων οικονομικής στήριξης για την ΑΕΛ, με τον πρόεδρο του σωματείου Νίκο Χριστοδουλίδη να αναλύει το πλάνο και τον τρόπο που θα βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα (δες εδώ). Την ίδια ώρα στην ομιλία αναφέρθηκε στην προηγούμενη διοίκηση, Ανδρέα Σοφοκλέους, τονίζοντας πως τα χρέη και η διαχείριση της έφεραν την ομάδα σε ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι.

Συγκεκριμένα η παρούσα διοίκηση χρειάστηκε να αφαιρέσει απ’ τον προϋπολογισμό της ένα ποσό ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που όπως σημείωσε ο πρόεδρος του σωματείου, ανάγκασε τη παρούσα διοίκηση να εξαγγείλει οικονομικό διάβημα για ενίσχυση. Απ’ τα 3 εκατομμύρια οι 850 χιλιάδες αφορούν οφειλές που έχουν ήδη πληρωθεί, 150 χιλιάδες για το εμπάργκο μεταγραφών και την υπόθεση Σις που πρέπει άμεσα να πληρωθεί, ενώ άλλα 2 εκατομμύρια προεισπραγμένα τηλεοπτικά.

Αναλυτικά το απόσπασμα της ομιλίας:

«Κύριοι, θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Χωρίς τις παλιές εκκρεμότητες και τα χρέη της προηγούμενης διοίκηση, σήμερα δεν θα είμασταν εδώ για να εξαγγέλλουμε οικονομικό διάβημα. Χωρίς όλα αυτά, ο προϋπολογισμός μας θα ήταν πολύ μεγαλύτερος και τα πράγματα για την ομάδα μας θα ήταν πολύ καλύτερα. 850 χιλιάδες που έχουν ήδη πληρωθεί και άλλα τόσα περίπου που θα προκύψουν μέχρι το τέλος της σαιζόν. 150 χιλιάδες ευρώ για το εμπάργκο μεταγραφών που αφορούν την περίπτωση Σις και αυτό από την περσινή περίοδο. 2 εκατομμύρια σχεδόν προεισπραγμένα τηλεοπτικά, με αποτέλεσμα να έχουμε εμείς μειωμένα έσοδα κάθε μήνα από τα τηλεοπτικά. Σύνολο περισσότερο από τρία εκατομμύρια ευρώ»

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση