ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Το «Χ» του Έλληνα και η ανάγκη ενός νέου πλάνου

Οι γαλαζοκίτρινοι στρέφονται σε άλλες λύσεις για την διαδοχή του Αντρέα Σοφοκλέους στην προεδρία

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ακόμη μια μέρα πέρασε, χωρίς να φέρει «φως στο τούνελ» για την ΑΕΛ, όσον αφορά την εξεύρεση του ατόμου που θα αναλάβει την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και την διαδοχή του Αντρέα Σοφοκλέους. Αντιθέτως, θα λέγαμε πως το «τούνελ» έγινε ακόμη πιο σκοτεινό.

Αναφερόμαστε στην επιστολή του Άκη Έλληνα η οποία δημοσιεύτηκε χθες και στην οποία ο πρώην πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας, κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να αναλάβει τα ηνία του αγαπημένου του συλλόγου λόγω φόρτου εργασίας. Η άρνηση του κ.Έλληνα να εμπλακεί στα διοικητικά, οδηγεί την ΑΕΛ στη συνέχιση των εργασιών για εξεύρεση των κατάλληλων ατόμων για να αναλάβουν την ηγεσία της.

Η κατάσταση του ποδοσφαίρου μας τα τελευταία χρόνια σίγουρα δεν δίνει και την μεγαλύτερη ώθηση σε έναν επαγγελματία για να εμπλακεί σε αυτό και να προχωρήσει σε επενδυτικές κινήσεις. Παρ΄ όλα αυτά, με σωστό και μακροπρόθεσμο πλάνο και με την ελπίδα τα γύρω κομμάτια να κολλήσουν καλά στο γαλαζοκίτρινο παζλ (λύση στο πρόβλημα της κάρτας φιλάθλου και ολοκλήρωση του γηπέδου της Λεμεσούσ), υπάρχει ελπίδα.

Η νέα διοίκηση της ΑΕΛ χρειάζεται να εκμεταλλευτεί τον νέο αέρα που θα φέρει η είσοδος της και με μελετημένα βήματα να προχωρήσει σε αποφάσεις τα οποία θα αγγίζουν τόσο το αγωνιστικό μέρος, όσο και τον κόσμο της ομάδας. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν ανάγκη να βρουν λόγους να πιστέψουν στην επόμενη μέρα.

Βασίλης Κυριάκου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Έμειναν δυο...όλε όλε για τον τίτλο

Ήταν κυπελλούχοι

Η πρόκριση για την ΑΕΛ ήταν κυρίως θέμα νοοτροπίας
Δημήτρης Χριστοφόρου
 |  ΑΕΛ
X