ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Το «θείο βρέφος» μεγάλωσε

Φαίνεται ξεκάθαρα αυτό μέσα στο γήπεδο

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια, ο Ντούσαν Κέρκεζ τόνισε ότι στόχος του είναι να… βγάλει 2-3 νέους ποδοσφαιριστές για την ομάδα.

Αυτό το έκανε και την περσινή περίοδο, με αποτέλεσμα να βλέπουμε φέτος την διαφορά που έκαναν ο Γουίλερ και ο Νταβόρ, οι οποίοι πλέον είναι έτοιμοι παίκτες.

Την φετινή περίοδο δείχνει να είναι ο Γιάννης Γερολέμου, αφού ο Βόσνιος τεχνικός του δίνει χρόνο συμμετοχής, με στόχο να αρχίσει να παίρνει εμπειρίες και να βγάλει το ταλέντο του στο γήπεδο.

Μέχρι τώρα ο Γερολέμου πήρε χρόνο συμμετοχής σε πέντε παιχνίδια και είναι ξεκάθαρο ότι φέτος θα είναι αλλιώς. Ο Κέρκεζ θα του δώσει χρόνο και από τον ίδιο θα εξαρτηθεί εάν θα παίξει.

Πάντως, το σημαντικό είναι ότι χρόνο με τον χρόνο δείχνει να βελτιώνει κάποια στοιχεία του, όπως τα σωματικά του προσόντα, που υστερούσε. Δούλεψε αρκετά και σε αυτό το κομμάτι, που είναι πολύ σημαντικό για να μπορείς να παίξεις μπάλα. Και το ξέρει πολύ καλά ο Γερολέμου. 

Γι' αυτό, δούλεψε σκληρά και θα συνεχίσει να δουλεύει. Όμως, θέλει δουλειά, χρόνο και υπομονή για να δούμε ένα νεαρό να βγάζει στο γήπεδο την εικόνα που θα συμβαδίζει με το ταλέντο του. Ένα μόνο είναι το σίγουρο, ότι το «θείο βρέφος» μεγάλωσε. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Πανηγυρική στιγμή από το πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα. Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ στο facebook

ΑΕΛ: Πήρε σχήμα

Με τον Σάντος καλύφθηκαν όλες οι προτεραιότητες και το ρόστερ πήρε σχήμα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X