ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: «Το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφορα - Περήφανοι για την ομάδα»

Ανακοίνωση από τη Λεμεσιανή ομάδα

Με ανακοίνωση της ΑΕΛ ευχαριστεί τον κόσμο της για την παρουσία του στον χθεσινό τελικό ενώ εκφράζει την αισιοδοξία της για μελλοντικές επιτυχίες. Παράλληλα, η Λεμεσιανή ομάδα δίνει τα συγχαρητήρια της στην Ομόνοια για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο δια της παρούσας ανακοίνωσης, εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες της στον ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ της ΑΕΛ για την μαζική και εντυπωσιακή παρουσία του στον τελικό Κυπέλλου.

Η συμπαράσταση του κόσμου μας ήταν συγκλονιστική και αξίζει ένα τεράστιο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στους 8967 φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο ΓΣΠ.

Όλους στην οικογένεια της ΑΕΛ μας διακατέχει το αίσθημα της λύπης και της απογοήτευσης για το τελικό αποτέλεσμα αλλά την ίδια ώρα νιώθουμε ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για τη προσπάθεια της ομάδας μας και των ποδοσφαιριστών μας.

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί κατάφορα την ομάδα μας καθώς έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μας, που είχαν την μεγάλη και μαζική συμπαράσταση του κόσμου μας που για ακόμη μια φορά έδειξε γιατί δικαίως είναι οι καλύτεροι οπαδοί της Κύπρου.

Δυστυχώς ο αγώνας κρίθηκε από μια φάση και ένα γκολ που δεχθήκαμε, την ίδια που εμείς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε τις πολλές ευκαιρίες που βρήκαμε.

Με την θερμή στήριξη του κόσμου μας που αποτελεί το μεγαλύτερο στήριγμα της ομάδας μας, εκφράζουμε την σιγουριά μας για μελλοντικές επιτυχίες.

Για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε τον κόσμο της ΑΕΛ και τον κάθε αγνό ΑΕΛΙΣΤΑ.

Το κεφάλι ψηλά, η σημαία στα ουράνια!

Τέλος εκφράζουμε συγχαρητήρια στην Ομόνοια για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

ΑΕΛ Ποδόσφαιρο

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση