ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24 sports

ΑΕΛ: Το γερό ξεκαθάρισμα στο ρόστερ και η Κυπριακή αγορά

Τρέχει για να κλείσει όλα τα ανοιχτά ζητήματα ο Παναγιώτης Γιάννου

Εύη Χριστοδούλου

Μπορεί ακόμη να εκκρεμεί το θέμα της τεχνικής ηγεσίας όμως ξεκίνησαν ήδη οι αποχωρήσεις από το ρόστερ της ΑΕΛ. Αποχώρησαν από την ομάδα οι Ολιβέιρα και Μπάστο που έληξαν τα συμβόλαια τους αλλά και οι Μεντόσα και Μορέιρα.

Οι δύο τελευταίοι είχαν συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά, όμως τα βρήκαν με τη διοίκηση της ομάδας και αποχώρησαν. Μεγάλο θετικό για την ΑΕΛ, το γεγονός ότι οι Μεντόσα και Μορέιρα συμφώνησαν να πάρουν μόνο τα δεδουλευμένα τους της τρέχουσας περιόδου.

Είναι δεδομένο ότι θα πάρουν σειρά κι άλλες αποχωρήσεις από τους γαλαζοκίτρινους, αφού οι αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ θα είναι πάρα πολλές. Θα γίνει ένα γερό ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό για να αδειάσουν οι θέσεις που πρέπει ώστε να γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες που θα βελτιώσουν σημαντικά την ομάδα σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Παναγιώτης Γιάννου τρέχει για να κλείσει όλα τα ανοιχτά ζητήματα για να μπορέσει να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα έχει πολλή δουλειά μπροστά του όσο αφορά τη στελέχωση του ρόστερ.

Πέρα από τις μεταγραφές με ξένους/κοινοτικούς, κάποιες κινήσεις ενίσχυσης που θα γίνουν θα προέρχονται και από την Κυπριακή αγορά. Η ΑΕΛ αναμένεται να κινηθεί για νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν την ποιότητα και τις ικανότητες να βοηθήσουν ουσιαστικά στη νέα σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση