ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Το αριστερό μπακ και ο Αμπτουραχίμι

Μεταγραφικές σκέψεις για τους Λέοντες

Η ενδεχόμενη φυγή του Τζάλμα με προορισμό την Βραζιλία (δες εδώ), δημιουργεί στην ΑΕΛ τρύπα όσον αφορά την θέση του αριστερού μπακ καθότι πέραν του Μαρς που αγωνίστηκε υπό τον Κόσκελα στη συγκεκριμένη θέση, επιλογή είναι και ο Κύπρος Νεοφύτου ο οποίος πλέον αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Οι γαλαζοκίτρινοι αναζητούν στην πιάτσα ποδοσφαιριστή που μπορεί να καλύψει την τρύπα, μα ταυτόχρονα και υπό τις περιστάσεις δεν αποκλείεται να κινηθούν προς άλλες κατευθύνσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μια περίπτωση που εξετάστηκε σοβαρά στην ΑΕΛ είναι αυτή του Μπεσάρτ Αμπτουραχίμι, καθότι στο πρόσωπο του εκτιμούν ότι μπορεί να ενισχυθούν στην θέση των εξτρέμ αλλά και μεσοεπιθετικά γενικότερα.

Η σημερινή εξέλιξη με τον Απόλλωνα να ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας με τον 33χρονο εξτρέμ διευκολύνει την όποια προσπάθεια ενδεχομένως να γίνει μήπως καταλήξουν σε συμφωνία.

Το αγωνιστικό προφίλ του Κροάτη ταιριάζει με το αγωνιστικό πλάνο και τις ελλείψεις που υπάρχουν στο ρόστερ της ΑΕΛ καθώς μπορεί να δώσει λύσεις σε οποιαδήποτε θέση από τη μέση και μπροστά, ιδιαίτερα στα πλάγια τόσο από δεξιά όσο και από αριστερά.

Παρά ταύτα αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, υπό τις περιστάσεις όμως δεν αποκλείεται η ανατροπή της κατάστασης και να οδηγηθούν προς την μεριά του Κροάτη άσσου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση