ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Τιμούρ, Σοφρώνης… και ο Ντούσαν

Η περίπτωση του Τόρες θα ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Το Σάββατο ο Τιμούρ τα πήρε στο κρανίο και άφησε δύο ενδεκαδάτους εκτός. Χθες ήταν η σειρά του Σοφρώνη να επιβάλει την πειθαρχία τιμωρώντας δύο ποδοσφαιριστές λόγω παραβίασης των εσωτερικών κανονισμών.

Στην ΑΕΛ δεν πολύ έγινε γνωστό μολονότι στην ιστοσελίδα το γράψαμε από την Παρασκευή οπότε και μάθαμε την αποστολή για το ματς με τον Εθνικό.

Όλως περιέργως το όνομα του Τόρες δεν ήταν στην αποστολή μολονότι δεν συμπεριλαμβανόταν στη λίστα των τραυματιών κάτι που φυσικά μας ξένισε. Ψάχνοντας το θέμα από δω και από κει, διαπιστώσαμε τελικά ότι ο Ισπανός έμεινε εκτός λόγω απόφασης του προπονητή του, μη γνωρίζοντας όμως τους λόγους.

Πλέον είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο Τόρες έμεινε εκτός ομάδας όχι ακριβώς γιατί υπέπεσε σε συγκεκριμένο πειθαρχικό παράπτωμα αλλά για τη γενική του συμπεριφορά την τελευταία εβδομάδα και όχι μόνο. 

Λίγο πολύ ο Κερκέζ διαπίστωσε αδιαφορία εκ μέρους του 28χρονου Ίβηρα και θέλοντας να στείλει μήνυμα τόσο στον ίδιο όσο και στους υπόλοιπους πήρε την απόφαση να τον κρατήσει εκτός σφίγγοντας έτσι τα ζωνάρια.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι με τη συγκεκριμένη μέθοδο ο Ντούσαν Κερκέζ θέλησε να ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι αυτός που κάνει κουμάντο και δεν πρόκειται ν’ ανεχθεί παρόμοιες συμπεριφορές.

Όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι και αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι με την Ανόρθωση, προς το παρόν τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο αφού το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει κατά τη διάρκεια τούτης της εβδομάδας.

Αξίζει πάντως ν’ αναφέρουμε ότι χθες και σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε πως θα διαχειριστεί το θέμα τόσο ο προπονητής όσο και ο παίκτης.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Γερολέμου έφτασε να φορέσει και περιβραχιόνιο στα φιλικά του καλοκαιριού, όμως επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα της ΑΕΛ δεν θα γράψει, τουλάχιστον για φέτος

ΑΕΛ: Το win-win που χάθηκε

Ο Γερολέμου έφυγε να βρει αλλού την τύχη του κι έτσι χάθηκε μια συνθήκη που θα ευνοούσε και τις δύο πλευρές
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X