ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Τι τρέχει με Ντόσα…

Η περίπτωση του βρίσκεται υπό συνεχή εξέταση

24sports team

info@24sports.com.cy

Ναι μεν αποφασίστηκε αποχή και ξεκούραση για το Ντόσα Τζούνιορ ωστόσο το ιατρικό τιμ βρίσκεται σε εγρήγορση όσον αφορά την περίπτωση του.

Ο αρχηγός της ομάδας αντιμετωπίζει ενοχλήσεις κάτω στο πόδι, σε σημείο που εδώ και χρόνια του προκαλεί δυσφορία. Κατά καιρούς ακολουθεί διάφορες μεθόδους προκειμένου ν’ απαλλάσσεται από τους πόνους ωστόσο το πρόβλημα δεν λέει να αποχωρήσει.

Στην παρούσα φάση αποφασίστηκε να μείνει εκτός ωστόσο εάν και εφόσον συνεχίσει να πονά, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε άμεσες λύσεις όπως είναι η εγχείρηση.

Και αν όντως παρθεί μια τέτοια απόφαση, σε συνεννόηση πάντοτε με τον ποδοσφαιριστή, τότε η περίοδος αποχής του από την αγωνιστική δράση θα παραταθεί για αρκετό καιρό ακόμη. Κάποιες μάλιστα ενδείξεις λεν ακόμη και για τρεις μήνες εκτός, εάν και εφόσον επιλεχθεί η λύση της επέμβασης.

Στην ΑΕΛ πάντως θεωρούν ότι ο αρχηγός θα σφίξει τα δόντια και θα προσπαθήσει ν’ αποφύγει το νυστέρι ακολουθώντας μια συντηρητική αγωγή. Έτσι και αλλιώς έχουν να λένε ότι χρόνια τώρα συμβιβάστηκε με το πρόβλημα και θα συνεχίσει έτσι ως σκληρό καρύδι που είναι…

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση