ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: This is Σόφο!

Ο πιο απρόβλεπτος παράγοντας στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Κύπρου

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Η επιστολή Ανδρέα Σοφοκλέους για την κάρτα οπαδού, την οποία και κοινοποίησε στους προέδρους των ομάδων της πρώτης κατηγορίας, στους οργανωμένους όλων των ομάδων, στην Εκτελεστική Επιτροπή και στον πρόεδρο της ΚΟΠ, επαναφέρει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το όλο. Και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε την επιστολή αυτή τώρα. Όμως αυτός είναι ο Ανδρέας Σοφοκλέους. Ένας άνθρωπος… απρόβλεπτος, ο οποίος κάνει κινήσεις που κανείς δεν περιμένει.

Γιατί στην πραγματικότητα ο Σοφοκλέους είναι μάλλον ο μοναδικός παράγοντας στην Κύπρο που θα μίλαγε για μειωμένο μπάτζετ ακριβώς μετά την κατάκτηση κυπέλλου. Και μετά από αυτό όλοι περίμεναν πως το καλοκαίρι θα υπήρχαν εξελίξεις στο διοικητικό αμ δεν…

Εξ απροόπτου έπιασε και τους πάντες η συνάντηση μεταξύ Σοφοκλέους – Οργανωμένων λίγες μέρες πριν το Λεμεσιανό ντέρμπι. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την σημερινή επιστολή. Μια εξέλιξη που αν πει κανείς πως την περίμενε, μάλλον φύλλα δάφνης μάσαγε.

Μάλιστα στις προηγούμενες μέρες η ιστοσελίδα μας έψαξε την θέση της ΑΕΛ για το κεφάλαιο των ξένων διαιτητών, και στην πραγματικότητα ήταν πολύ δύσκολο να «βγουν» πληροφορίες αν δεν μιλούσες απευθείας με τον Σοφοκλέους.

Όμως αυτός είναι ο Ανδρέας Σοφοκλέους. Ένας άνθρωπος απρόβλεπτος που την μια μέρα πιστεύεις πως πάει έκλεισε το κεφάλαιο αυτό, και την άλλη είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ-Άρης 1-1

ΑΕΛ-Άρης 1-1

Σε εξέλιξη η φιλική αναμέτρηση στο Πελέντρι
24sports team
 |  ΑΕΛ
Πανηγυρική στιγμή από το πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα. Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ στο facebook

ΑΕΛ: Πήρε σχήμα

Με τον Σάντος καλύφθηκαν όλες οι προτεραιότητες και το ρόστερ πήρε σχήμα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X