ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Θέμα με Χουράδο

Παίζει ακόμα και το σενάριο να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα

Στην ΑΕΛ μπορεί να περιμένουν τις εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι και την διάδοχη κατάσταση μετά την αποχώρηση του Αντρέα Σοφοκλέους, ωστόσο δεν αποκλείεται να προκύψουν αλλαγές και στο ρόστερ.

Υπάρχει προβληματισμός για την απόδοση του Ρούμπεν Χουράδο στα παιχνίδια με τον Άρη, αλλά και για σειρά γεγονότων που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι

Ο Ντούσαν Κέρκεζ κάνει διάφορες σκέψεις και αναμένει τις διοικητικές εξελίξεις. Πάντως, στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο υπάρχει προβληματισμός για την απόδοση του Ρούμπεν Χουράδο στα παιχνίδια με τον Άρη.

Είναι γνωστό ότι πριν περίπου ένα μήνα, ο παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα και από την ΑΕΛ του απάντησαν να φέρει συγκεκριμένη πρόταση και μπορεί να πάρει την ελευθέρα του.

Καμία πρόταση δεν ήρθε και έτσι ο Ισπανός επιθετικός έμεινε στην ομάδα, ωστόσο τώρα μπορούν να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΛ.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο Βόσνιος τεχνικός άρχισε να ψάχνει ήδη στην αγορά για επιθετικό, έτσι ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος, σε οποιοδήποτε σενάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κοντά σε Ράιαν Μάε

ΑΕΛ: Κοντά σε Ράιαν Μάε

Πάνε να κλείσουν άλλη μια μεταγραφή οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού, πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου
 |  ΑΕΛ
X