ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Θα συνεχίσουν με την ίδια λογική

Έτσι προκύπτει και το όνομα του Φιλιώτη

Εύη Χριστοδούλου

Στην ΑΕΛ συνεχίζονται οι προσπάθειες ενίσχυσης ενόψει της νέας σεζόν. Κόλμαν και Γιάννου είναι σε συνεχή επικοινωνία όσο αφορά ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν και γίνονται προσπάθειες ώστε να κλείσουν σύντομα κάποιες μεταγραφές και να έρθουν οι επόμενες ανακοινώσεις μετά τους Ζαχαρίου και Μάμα.

Κάπως έτσι προκύπτει και το όνομα του Φιλιώτη, ο οποίος βρίσκεται μια άνασα από το να συνεχίσει την καριέρα του στους γαλαζοκίτρινους (ΕΔΩ). Αυτό γιατί όπως διαρρέι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα...

Στόχος του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή της ομάδας, είναι να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και παράλληλα να χτίσουν ένα… κορμό για τα επόμενα χρόνια. Αυτό το καλοκαίρι αποχώρησαν και θα αποχωρήσουν πολλοί ποδοσφαιριστές. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει διψήφιος αριθμός μεταγραφών, και για να καταφέρει η ΑΕΛ να πετύχει, θα πρέπει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Ο Παναγιώτης Γιάννου αλλά και ο Κόλμαν, ουσιαστικά έδωσαν το σύνθημα για το πως θα προχωρήσει η ΑΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι.

Θα γίνουν επιλογές χαμηλού ρίσκου, με ποδοσφαιριστές τους οποίους ξέρουν καλά και το τι μπορούν να προσφέρουν. Είτε αυτοί είναι Κύπριοι που δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής, είτε ξένοι. Επιπλέον θα έρθουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ταιριάζουν στο αγωνιστικό πλάνο και προπονητική φιλοσοφία του Κόλμαν. Ο Ουαλός τεχνικός σύμφωνα με τις πρώτες του δηλώσεις έδειξε ότι έχει πολλές απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές του και περιμένει από αυτούς σκληρή δουλειά.

Από τη στιγμή που τα οικονομικά δεδομένα είναι πολύ συγκεκριμένα στην ομάδα, σίγουρα δεν θέλουν να κάνουν λάθος επιλογές παικτών που θα στοιχίσουν τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά όπως έγινε τα τελευταία χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Πήραν μια γεύση

ΑΕΛ: Πήραν μια γεύση

Όσοι νέοι ήταν στην χθεσινή προπόνηση, πήραν μια πρώτη γεύση του τι εστί ΑΕΛ, και σίγουρα… έπαθαν την πλάκα τους
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ