ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Θα δώσει «μάχη» για να διεξαχθεί το παιχνίδι

Η επόμενη μέρα μετά τα επεισόδια

Εύη Χριστοδούλου

Η επόμενη μέρα του Λεμεσιανού ντέρμπι βρίσκει τους πάντες μουδιασμένους. Ένα ιστορικό παιχνίδι το οποίο θα ήταν το τελευταίο μεταξύ των δύο ομάδων στο Τσίρειο Στάδιο πριν την μετακόμιση στο «Alphamega Stadium» τελικά δεν άρχισε ποτέ λόγω όλων όσων είδαμε.

Μετά το άδοξο… τέλος που είχε το βράδυ της Κυριακής, το ντέρμπι που δεν παίχτηκε στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου, θα διεξαχθεί πλέον στις δικαστικές αίθουσες, αφού πως ανακοίνωσε ήδη η ΚΟΠ, ο Αθλητικός Δικαστής θα κληθεί να αποφασίσει για την τύχη του αγώνα με τα σενάρια να είναι πολλά. Από το μεσημέρι με ανακοίνωση της η ΑΕΛ, τόνισε ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη διεξαγωγή του ντέρμπι, και επιρρίπτει ευθύνες στην Αστυνομία για την απόφαση που πάρθηκε.

Πλέον όσο αφορά την έκβαση του ματς και το τι θα γίνει με τους τρεις βαθμούς, σημασία έχει τι επιχειρήματα και τι νομικές θέσεις θα προβάλουν οι δύο ομάδες όταν κληθούν να πουν την δική τους πλευρά από τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη.

Από την πλευρά της η διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους έκανε ξεκάθαρο μέσω της ανακοίνωσης της ότι θα διεκδικήσει την διεξαγωγή του αγώνα που δεν ξεκίνησε ποτέ, ώστε η νικήτρια ομάδα να βγει μέσα στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

Συγκεκριμένα η μεσημεριανή ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού αναφέρει:

«Η ΑΕΛ θα διεκδικήσει τη διεξαγωγή του αγώνα επειδή οι βαθμοί πρέπει να κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι με παράξενες νουθεσίες και αποφάσεις. Ζητούμε ίση μεταχείριση από την Αστυνομία και όλες τις αρμόδιες αρχές και τονίζουμε τη θέση μας ότι οι αγώνες κρίνονται και κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση