ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Τελειώνει και του Χάρη

Κλείνει μια ακόμα εκκρεμότητα

Δημήτρης Βρουλλίδης

Τον χορό τον έσυρε ο Αντάμοβιτς και δεν χρειάστηκε πολύ για να μπει κι ο Αβραάμ. Σύντομα, δε, το ντουέτο αναμένεται να γίνει τρίο, με την επισημοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Χάρη Κυριάκου.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του εκ των αρχηγών των «γαλαζοκιτρίνων» εδώ και μερικές ημέρες. Με βάση την αρχική συμφωνία, η συνεργασία του Κυριάκου με την ΑΕΛ εξέπνεε το 2021. Βάσει πληροφόρησης, η νέα σύμβαση που θα υπογράψουν θα προνοεί μείωση των απολαβών του και επέκταση της χρονικής διάρκειας της κοινής τους πορείας.

Ο Κυριάκου πέρασε περίοδο δεύτερης νιότης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κι όχι λόγω ηλικίας, αφού καλά-καλά δεν έχει κλείσει καν τα 31. Απ’ εκεί που την προπέρσινη χρονιά είχε μετρήσει μόλις πέντε παρουσίες, ωστόσο, από τον περασμένο Νοέμβριο κι έπειτα έγινε βασικό κι αναντικατάστατο κομμάτι της ομάδας. Κατέγραψε 17 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο και κλήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του σ’ ένα σωρό θέσεις και ρόλους, λύνοντας τα χέρια του Κέρκεζ όχι μόνο όταν έψαχνε δεξί μπακ, αλλά κι όταν είχε ανάγκη να καλύψει τόσο το απέναντι άκρο της άμυνας, όσο και μια θέση στα στόπερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

Ο κεντρικός αμυντικός είναι στις προτεραιότητες και τα «θέλω» της ομάδας απ' αυτόν γνωστά
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X